A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

День Соборності України

День Соборності України

22 січня 1919 року було проголошено Акт воз`єднання УНР і ЗУНР. День соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель. З нагоди цього свята в закладах освіти та культури Смирновської об`єднаної територіальної громади було проведено уроки державності, виховні години, літературні вікторини, конкурси малюнків на патріотичну тематику, оформлено тематичні виставки.

15:07 23.01.2017

Водохреща в селі Смирново

Водохреща в селі Смирново

Зимовий цикл релігійних свят закінчує свято Хрещення Господнє – Водохреща. 19 січня зранку віруючі зібралися в церкві Святого Климентія де отець Георгій провів службу. Потім разом з прихожанами направився на освячення води на місцевій греблі (так званій Аульській). Декілька сміливців скупалися в ополонці.

15:36 19.01.2017

Про безоплатну правову допомогу

Про безоплатну правову допомогу

5 січня 2016 року набули чинності зміни до Закону України "Про безоплатну правову допомогу". Так, тепер право на вторинну правову допомогу (допомогу у складенні позовних заяв та представництво інтересів) мають ВПО, УБД (з усіх питань), а також особи, середьномісячний дохід яких не перевищує двох прожиткових мінімумів громадян (3088 грн). При цьому враховується дохід лише особи, яка звертається до бюро, а не дохід сім'ї, як було раніше. Нагадуємо, що юридичні консультації надаються ВСІМ громадянам без виключення з усіх категорій питань.

10:07 17.01.2017

І знову снігопад.

І знову снігопад.

Зима вносить корективи в життя кожного з нас. Традиційно з настанням зимових снігопадів на автошляхи виходять дорожні служби для розчищення снігу. Так склалося, що автодор розчищає тільки центральну трасу (та і то не в першу чергу), останні дороги чистять  підприємства агропромислового комплексу . Та в цьому році до парку техніки для прибирання снігу додалася ще одна одиниця.

10:10 16.01.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора