A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

Прийом громадян Смирновської  ОТГ депутатом обласної ради

Прийом громадян Смирновської ОТГ депутатом обласної ради

Шановні громадяни 13 червня на території Смирновської ОТГ буде проводитися прийом громадян депутатом обласної ради, головою Більмацької районної державної адміністрації Поповим Артемом Вікторовичем та його заступником Рябовол Людмилою Дмитрівною, згідно графіка.

13:44 12.06.2017

Бердянському місцевому центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги виповнюється 2  роки!

Бердянському місцевому центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги виповнюється 2  роки!

Бердянському місцевому центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги виповнюється 2  роки! Як часто кожен з нас стикається з різними правовими нормами при вирішенні трудових, земельних, житлових або соціальних питань? Дійсно, законів є багато і пересічному громадянину України для вирішення тієї чи іншої життєвої ситуації досить складно самому розібратися в законодавстві. Навіть якщо людина і знайшла необхідний закон, то це ще не означає, що вона отримала відповідь на своє запитання. Адже в більшості випадків без сторонньої допомоги фахівця-правника пересічному українцю не вдасться вирішити свою проблему. Особливо це стосується соціально незахищених верств населення. Враховуючи це, актуальним є питання отримання безоплатної правової допомоги.

13:16 12.06.2017

День захисту дітей в Смирновській ОТГ

День захисту дітей в Смирновській ОТГ

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children», прекрасне свято радості та надії.  Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

08:07 06.06.2017

Зі святом Останнього дзвоника!!!

Зі святом Останнього дзвоника!!!

Ось і пролунав останній дзвоник для дітлахів, що навчаються в Олексіївській школі та її філіях. На свято зібралися діти та дорослі, лунали слова подяки та пісні. До теплих слів приєдналися і гості, а за високу професійну майстерність колектив  Олексіївської школи отримав грамоту від заступника директора департаменту освіти Запорізької обласної державної адміністрації Захарчука В.М.

13:38 29.05.2017

Увага шахраї!

Увага шахраї!

Будьте обережні! На території області діють шахраї. Від імені керівництва Запорізької ОДА  невідомі звертаються до місцевих фермерів та інших керівників з проханням надати допомогу благодійним фондам. Невідомі, що представляються помічниками губернатора або представниками благодійних фондів просять у підприємства та бізнесменів надати допомогу військовим чи дітям пільгових категорій.

15:23 25.05.2017

Договір про надання послуг з Більмацьким Центром ПМСД

Договір про надання послуг з Більмацьким Центром ПМСД

Комунальна заклад “Більмацький центр первинної медико-санітарної допомоги” Більмацької районної ради Запорізької області та КЗ «Смирновський центр первинної медико-санітарної допомоги», уклали цей Договір про надання у 2017 році медичного обслуговування шляхом надання медичної допомоги первинного рівня населенню Смирновської об’єднаної територіальної громади (включаючи тимчасово проживаючих).

10:16 24.05.2017

Свято зі сльозами на очах

Свято зі сльозами на очах

Велике свято Перемоги відзначили жителі Смирновської громади. 8 Травня День пам’яті та примирення традиційно відзначили титовці ритуалом «Свіча пам’ яті» , зразківці провели мітинг та святковий концерт. Цього дня вітали ветеранів Великої Вітчизняної війни, яких на території громади залишилося двоє. Це житель с.Смирнове Марочко Микола Максимович та жителька села Зразкове  Бідна Мотрона Петрівна. Смирновський сільський голова Романюк О.Я. вручив їм подарунки від депутата облдержадміністрації Попова А.В. та від Смирновської сільської ради.

14:55 10.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора