A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

Просимо звернути вашу увагу! Новини інформаційного характеру від державних служб, що публікуються на правах співпраці, відтепер розміщаються в розділі  "Інформація від державних служб"

 

26 березня 2024 року День Національної гвардії України

26 березня 2024 року Національна гвардія України відзначає десяту річницю свого створення. Це військове формування з правоохоронними функціями має цікаву історію, власні бойові рекорди та своїх героїв, яких шанує Україна і світ.

11:41 25.03.2024

25 березня - День Служби безпеки України.

Служба безпеки України – потужна частина нашої великої єдиної армії. ЇЇ працівники руйнують плани ворожих спецслужб, а зрадникам та зовнішнім ворогам роздають по заслугах. Робота СБУ завжди нерозривно пов’язана зі смертельним ризиком. Але тим, хто зробив свій вибір, це не заважає виконувати покладену на них відповідальну місію.

08:49 25.03.2024

ЄДИНА ВЕТЕРАНСЬКА ЛІНІЯ

Сьогодні командою Мінветеранів разом з колегами з Червоний Хрест України запустили роботу у тестовому режимі Єдиної ветеранської лінії. Це важливий системний крок у розбудові ветеранської інфраструктури.  

11:35 21.03.2024

14 березня - День українського добровольця

День українського добровольця — свято на честь українських добровольців, що відзначається в Україні 14 березня. В цей день 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону, з якого згодом був сформований 1 БОП НГУ ім. Кульчицького.

08:00 14.03.2024

«Автошколи для осіб з інвалідністю»: проєкт у рамках ініціативи «БЕЗ БАР’ЄРІВ» першої леді України Олени Зеленської

Нині серед громадян України користується попитом послуга з отримання посвідчення водія. Серед охочих кермувати автівкою є й люди з інвалідністю. Саме тому в Україні було створено автошколи для осіб з інвалідністю. «Автошколи для осіб з інвалідністю» – це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ.

14:30 11.03.2024

210-річчя від дня народження Тараса Шевченка!

9 березня особлива дата для українців – День народження Тараса Григоровича Шевченка. Його називають нашим пророком, Великим Кобзарем і українським генієм. Його життя – це одвічна боротьба за волю українців, а його творчість – невичерпна скарбниця мудрості, правдивої совісті української нації, патріотизму та волелюбності.

13:00 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора