A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

Запрошуємо на роботу.

Запрошуємо на роботу.

Нагадуємо Вам, що потрібні спеціалісти для роботи в Смирновській сільській раді. Якщо Ви спеціаліст або студент останніх курсів та бажаєте працевлаштуватися до нас в громаду, то телефонуйте або приходьте но нас: село Смирнове, вул. Торгова, 1 телефон:  7-43-45.

11:51 08.11.2016

Озеленення території  Смирновської ОТГ.

Озеленення території Смирновської ОТГ.

   Приємно коли око радують прибрані вулиці, зелені насадження, сквери та парки. Одним словом, місця, де можна відпочити, подихати свіжим повітрям, поспілкуватися з друзями, побавитися з дітьми. Таких місць нажаль, на території ОТГ мало, але вони є , і громада намагається їх окультурити. Так нещодавно працівники Смирновської сільради провели разом із Агрофірмою «Товариство»40 років Жовтня» озеленення території. Насаджували липи, берези, шовковицю, туї та ялинки. Посадили їх у центрі с. Смирнове, біля БК та сільської ради, а також у с. Вершина Друга біля дитячого майданчика.

12:08 07.11.2016

Щодо продовження заборони відчуження сільськогосподарських земель

Щодо продовження заборони відчуження сільськогосподарських земель

Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України щодо продовження заборони відчуження сільськогосподарських земель», ухвалений Верховною Радою 6 жовтня 2016 року.

09:21 04.11.2016

Нарешті дочекалися. В Смирново буде працювати банкомат!

Нарешті дочекалися. В Смирново буде працювати банкомат!

 Вже довгий час наші односельчани отримують зарплату “на карточку”. Та була проблема з отриманням готівки з картки, бо на території нашої сільради не було банкомата, та і підприємці не працюють по безготівковому розрахунку. І ось все змінилося: зараз відбуваєть налагодження банкомату від банку “Аваль” що встановлений в приміщенні адміністрації ТОВ "Агрофірма "40 років Жовтня”. Так що після налагодження банкомату можна буде зняти готівку на території нашої ОТГ.

08:22 02.11.2016

Привітання від голови сільради ювілярці.

Привітання від голови сільради ювілярці.

 Сьогодні святкує свій 90 ювілей Чопко Тетяна Андріївна, жителька села Смирнове. В цей урочистий день окрім близьких їй людей її поздоровили представники сільської громади: голова Романюк Олександр Ярославович та начальник відділу соціальних послуг Білик Наталья Андріївна, котрі окрім поздоровлень та квітів вручили Тетяні Андріївні пам`ятні подарунки. Не забув про ювілярку і голова ветеранської організації Петро Якович Німченко, який привітав її віршем. Від всієї громади вітаємо ювілярку та бажаємо довгих літ та здоров`я.

15:40 01.11.2016

Скільки коштів хочуть наші громади.

Скільки коштів хочуть наші громади.

Об’єднані територіальні громади активно надають проекти для покращення інфраструктури Запорізькі громади готують заявки на проекти, які фінансуватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури. Наразі область активно розробляє проекти, які фінансуються за державні кошти.  

11:52 31.10.2016

Настав час переводити годинник

Настав час переводити годинник

В останню неділлю жовтня, у ніч з 29 на 30 жовтня, тобто сьогодні, потрібно перевести годинники назад на 1 годину. Офіційно перехід на зімній час відбувається о 4 годині ранку у неділлю.

18:21 29.10.2016

«Махно» в гостях у Вершинців.

«Махно» в гостях у Вершинців.

14 жовтня українці відзначали аж чотири свята: День захисника України, День святої Покрови Пречистої Богородиці, 74-у річницю створення Української повстанської армії (УПА) та День Українського козацтва. У селі Вершина Друга Смирновської громади біля історико-архітектурної пам’ятки Церкви Успіння Пресвятої Богородиці зібралися жителі та гості громади, щоб привітати захисників Вітчизни, а також відкрити меморіальну дошку та скульптуру Пресвятої Богородиці, розміщені на залишках церкви.  

09:17 28.10.2016

Як ми святкували день захисника України.

Як ми святкували день захисника України.

14 жовтня 2016 року день захисника України, з приводу данного свята на нашій території був проведений святковий концерт, присвячений Дню захисника України.  

11:49 27.10.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора