A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

Відкриття відремонтованого залу для занять з дзюдо в Смирновському БК

Відкриття відремонтованого залу для занять з дзюдо в Смирновському БК

 Всі ми бачили що в 2016 році в Смирновському БК йде ремонт. Вчора результати цього ремонту відчули на собі юні дзюдоїсти, що займаються в Смирновському будинку культури. Відтепер їхнє місце занять це не прохолодний зал, а гарний теплий зал з новим освітленням та вікнами. Це заняття відвідали сільський голова Романюк О. Я. та отець Георгій. Також зміни відчули і футболісти, що займаються в цьому БК, хоч їх зал ще не повністю відремонтований та їх все рівно радує тепле приміщення без протягів.

13:19 14.02.2017

«Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану»

«Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану»

«Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану» - таку назву мав тематичний захід, присвячений 28- річниці виведення військ із Афганістану, який відбувся з ініціативи  сільського голови Романюка О. Я. , за підтримки відділу освіти, культури, молоді та спорту Смирновської сільської ради, на ентузіазмі вчителів  та учнів Олексіївської ЗОШ I-III ст. та творчого складу Олексіївського будинку культури 9 лютого 2017 року в приміщенні школи.

15:15 13.02.2017

Прийом громадян працівниками Більмацького відділення Пологівської ОДПІ

Прийом громадян працівниками Більмацького відділення Пологівської ОДПІ

22 лютого 2017 року відбудеться прийом громадян працівниками Більмацького відділення Пологівської ОДПІ щодо заповнення декларацій особами які обробляють землі товарного сільськогосподарського виробництва (паї, рілля). Прийом громадян буде проводитись:

15:29 08.02.2017

До дня виведенняя військ із Афганістану

До дня виведенняя військ із Афганістану

9лютого 2017 року о 14 годині в Олексіївській ЗОШ відбудеться тематичний захід "Час і досі не загоїв рану - цей одвічний біль Афганістану", до дня виведення військ із Афганістану.

09:54 07.02.2017

Конкурс робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна»

Конкурс робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна»

Учні Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ст. взяли участь у Всеукраїнському заочному конкурсі робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна». Переможцем визнали ученицю 11 класу Помазан Олю. Її роботи відібрали на обласний тур конкурсу. Побажаємо їй успіхів і насолодимося чарівною красою її фото.

12:43 01.02.2017

Ремонт Олексіївської ЗОШ

Ремонт Олексіївської ЗОШ

Наше сьогодення – це стрімкі зміни, крок уперед.       Ці зміни торкнулися і Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ст., яка у  2016 році відмічала своє 40-річчя. Вік, здається, ще не старий, але школа потребувала ремонту і переважно із-за даху, який постійно протікав. Декілька разів латали, проводили ремонти, але дах тік ще більше. Новоствореним ОТГ держава виділила субвенцію на розвиток інфраструктури, частину коштів наданої субвенції було направлено для капітального ремонту даху Олексіївської ЗОШ( 2434058 гривен).

15:26 31.01.2017

День пам’яті Героїв Крут

День пам’яті Героїв Крут

Звернення до Українського народу у зв’язку з Днем пам’яті Героїв Крут Дорогі співвітчизники!

09:58 30.01.2017

День Соборності України

День Соборності України

22 січня 1919 року було проголошено Акт воз`єднання УНР і ЗУНР. День соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель. З нагоди цього свята в закладах освіти та культури Смирновської об`єднаної територіальної громади було проведено уроки державності, виховні години, літературні вікторини, конкурси малюнків на патріотичну тематику, оформлено тематичні виставки.

15:07 23.01.2017

Водохреща в селі Смирново

Водохреща в селі Смирново

Зимовий цикл релігійних свят закінчує свято Хрещення Господнє – Водохреща. 19 січня зранку віруючі зібралися в церкві Святого Климентія де отець Георгій провів службу. Потім разом з прихожанами направився на освячення води на місцевій греблі (так званій Аульській). Декілька сміливців скупалися в ополонці.

15:36 19.01.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора