A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

Просимо звернути вашу увагу! Новини інформаційного характеру від державних служб, що публікуються на правах співпраці, відтепер розміщаються в розділі  "Інформація від державних служб"

 

14 березня - День українського добровольця

День українського добровольця — свято на честь українських добровольців, що відзначається в Україні 14 березня. В цей день 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону, з якого згодом був сформований 1 БОП НГУ ім. Кульчицького.

08:00 14.03.2024

«Автошколи для осіб з інвалідністю»: проєкт у рамках ініціативи «БЕЗ БАР’ЄРІВ» першої леді України Олени Зеленської

Нині серед громадян України користується попитом послуга з отримання посвідчення водія. Серед охочих кермувати автівкою є й люди з інвалідністю. Саме тому в Україні було створено автошколи для осіб з інвалідністю. «Автошколи для осіб з інвалідністю» – це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ.

14:30 11.03.2024

210-річчя від дня народження Тараса Шевченка!

9 березня особлива дата для українців – День народження Тараса Григоровича Шевченка. Його називають нашим пророком, Великим Кобзарем і українським генієм. Його життя – це одвічна боротьба за волю українців, а його творчість – невичерпна скарбниця мудрості, правдивої совісті української нації, патріотизму та волелюбності.

13:00 05.03.2024

Увага! СКАЗ!

Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України звертає Вашу увагу на важливу інформацію про хворобу на сказ та її профілактику. 

11:49 28.02.2024

До уваги військовослужбовців!

Розпорядженням начальника Смирновської сільської військової адміністрації  від  20.02.2024  № 17 внесено зміни до Програми соціальної підтримки військовослужбовців, ветеранів війни, праці, дітей війни, інвалідів та інших соціальних груп населення, що перебувають у складних життєвих обставинах "Назустріч людям" на 2023-2025 роки", а саме доповнено додатковим заходом: "Надання адресної одноразової грошової допомоги військовослужбовцям, що проходять (проходили) військову службу у Збройних силах України та інших військових формуваннях у зв'язку із захистом держави від збройної агресії Російської Федерації або припинили її у випадку досягнення граничного віку перебування на військовій службі, за сімейними обставинами та за станом здоров'я, відповідно до порядку її надання".

10:53 28.02.2024

Безпекова угода між Україною та Німеччиною

Безпекова угода між Україною та Німеччиною - нові потужні гарантії безпеки для нашої держави у війні з росією. 🤝 Протягом десяти років співпрацюватимемо за декількома напрямками. Посилення української армії, гуманітарна та фінансова допомога, санкційний тиск на росію та законні шляхи спрямування доходів від російських активів для підтримки нашої країни. А ще - робота над створенням трибуналу, аби агресор відповів за всі свої злочини в Україні. Зазначу, що цією угодою Німеччина засвідчує непохитну підтримку незалежності, суверенітету та територіальної цілісності нашої держави в межах міжнародно визнаних кордонів від 1991 року. 

11:16 22.02.2024

Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України

 Інсульт – це важке захворювання, яке виникає, коли кровоносна судина у головному мозку закупорюється тромбом або розривається. Через це клітини певної частини мозку гинуть і це призводить до смерті людини або інвалідизації. 

08:38 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора