A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

«Заговори, щоб я тебе побачив»

«Заговори, щоб я тебе побачив»

Вітаємо Чухно Софію, ученицю 11 класу Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ст., яка посіла ІІ місце у Міжрегіональному фестивалі ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив». Фестиваль відбувся 21 лютого 2017 року у м. Запоріжжя (ліцей «Логос»).

16:23 09.03.2017

Професія прикордонник

Професія прикордонник

Професія прикордонник 27 лютого до Олексіївської ЗОШ завітав заступник коменданта оперативно – бойової прикордонної комендатури «Бердянськ» з персоналу майор Михальчук Володимир Володимирович.

15:58 28.02.2017

Допомога для Авдіївки

Допомога для Авдіївки

Вчителі, учні та їх батьки Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів глибоко переймаються жахливими подіями, які відбулися останнім часом в місті Авдіївка Донецької області. Щоб прискорити відновлення життєдіяльності надали благодійну допомогу постраждалому населенню міста.

11:14 20.02.2017

Відкриття відремонтованого залу для занять з дзюдо в Смирновському БК

Відкриття відремонтованого залу для занять з дзюдо в Смирновському БК

 Всі ми бачили що в 2016 році в Смирновському БК йде ремонт. Вчора результати цього ремонту відчули на собі юні дзюдоїсти, що займаються в Смирновському будинку культури. Відтепер їхнє місце занять це не прохолодний зал, а гарний теплий зал з новим освітленням та вікнами. Це заняття відвідали сільський голова Романюк О. Я. та отець Георгій. Також зміни відчули і футболісти, що займаються в цьому БК, хоч їх зал ще не повністю відремонтований та їх все рівно радує тепле приміщення без протягів.

13:19 14.02.2017

«Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану»

«Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану»

«Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану» - таку назву мав тематичний захід, присвячений 28- річниці виведення військ із Афганістану, який відбувся з ініціативи  сільського голови Романюка О. Я. , за підтримки відділу освіти, культури, молоді та спорту Смирновської сільської ради, на ентузіазмі вчителів  та учнів Олексіївської ЗОШ I-III ст. та творчого складу Олексіївського будинку культури 9 лютого 2017 року в приміщенні школи.

15:15 13.02.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора