A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар

Дата: 19.03.2024 12:16
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

У березні 2024 року Українська компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

В 2024-2025 роках компанія планує надати допомогу близько 3000 сімей (орієнтовно 10 тис. перевезень різних вантажів). Допомогу отримають родини, які заповнять онлайн-анкету та нададуть підтвердження статусу ВПО або УБД.

Упродовж двох місяців компанія зобов'язується надати послуги переїзду, транспортування чи вантажників для потреб цих сімей.

Ми пропонуємо безкоштовний переїзд чи перевезення речей учасникам бойових дій та внутрішньо переміщеним особам. Для оформлення заявки достатньо надати підтвердження статусу УБД або ВПО й заповнити відповідну заявку. Ми зв'яжемось з Вами й обговоримо які послуги ми можемо Вам надати. Вся програма абсолютно БЕЗКОШТОВНА. Ми не беремо ніяких коштів з ветеранів та переселенців. У 2022-23 році у м.Києві та Київській області допомогою нашої громадської ініціативи уже скористалося близько 1500 родин (понад 5000 людей).

Ми закликаємо всіх, хто потребує допомоги у цей нелегкий час, не соромитися звертатися до нас. Наша команда готова надати підтримку в цей важкий період та зробити все можливе для Вас - менеджер соціальних та громадських проектів Української компанії Грузар Михайло РУДЕНКО

Для подачі заявки уважно заповніть онлайн-анкету: https://forms.gle/4zfC7GhXD9Jokzh78

Зверніть увагу, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги. У разі великої кількості заявок, компанія в першу чергу буде надавати допомогу найбільш нужденним сім'ям.

Якщо вам потрібна допомога у заповненні анкети або виникли інші запитання, зверніться за номером підтримки: +38 (097)919-14-26 (з 10.00 до 18.00).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора