A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Інформація від державних служб

Інформація від податкової

Пологівські, більмацькі та розівські власники нерухомого майна перерахували до місцевих скарбниць майже 7 мільйонів гривень

14:53:24 25.11.2021

Фонд профінансує декретну допомогу, незважаючи на відсторонення від роботи через відмову від вакцинації

          Фонд соціального страхування України здійснить фінансування допомоги по вагітності та пологах незалежно від того, чи було застраховану особу відсторонено від роботи через відмову від обов’язкового профілактичного щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19.

14:19:41 19.11.2021

Роз’яснення законодавства

База нарахування єдиного внеску для осіб, яким після звільнення з роботи нараховано заробітну плату (дохід) за відпрацьований час або за вимушений прогул Пологівська ДПІ ГУ ДПС у Запорізькій області  повідомляє. Відповідно до частини другої ст. 7 Закону України від 8 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» зі змінами та доповненнями базою нарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі - ЄВ) для осіб, які працюють у сільському господарстві, зайняті на сезонних роботах, виконують роботи (надають послуги) за цивільно-правовими договорами та інших осіб, які отримують заробітну плату (дохід) за виконану роботу (надані послуги), строк виконання яких перевищує календарний місяць, є сума, що визначається шляхом ділення заробітної плати (доходу), виплаченої за результатами роботи, на кількість місяців, за які вона нарахована.

14:16:00 19.11.2021

Оперативна інформація щодо надання матеріального забезпечення та страхових виплат по Більмацькому відділенню управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області за  жовтень  2021 року

          За жовтень 2021 року, Більмацьким відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області, прийнято зобов’язань (заяв-розрахунків страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам) на загальну суму 593,854 тис. грн.

14:04:01 16.11.2021

Охорона праці в осінньо-зимовий період

Забезпечення належного стану охорони праці та пожежної безпеки підприємства стає особливо актуальним в осінньо-зимовий період. Збільшується ризик настання випадків травматизму.

17:47:41 12.11.2021

Оновлення Реєстру е-лікарняних: в особистих кабінетах з'явились позначки про зв'язок з виробництвом, а е-лікарняні по вагітності стають готовими до сплати вчасно

З початку впровадження в Україні електронних лікарняних механізм роботи з ними постійно доопрацьовували. Сьогодні система враховує безліч нюансів, пропозиції від бухгалтерів, роботодавців і фахівців Фонду соціального страхування України. Водночас, Електронний реєстр листків непрацездатності і особисті кабінети на веб - порталі Пенсійного фонду продовжують оновлювати досі, аналізуючи зворотній зв’язок, наявні зауваження і кейси.

14:11:34 03.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора