A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Інформація від податкової

Дата: 25.11.2021 14:53
Кількість переглядів: 269

Пологівські, більмацькі та розівські власники нерухомого майна перерахували до місцевих скарбниць майже 7 мільйонів гривень

За десять місяців цього року місцеві бюджети поповнились на  6,8 мільйона від сплати податку на нерухоме майно. Це на 2 мільйони або на  42 відсотка більше, ніж торік.

Як повідомила начальниця Пологівського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Запорізькій області Світлана Бруй, власники нерухомості-юридичні особи поповнили місцеві скарбниці на 5,3 мільйона. Від фізичних осіб-власників нерухомості скарбниці отримали                 1,5 мільйона.

З початку року більшу частину надходжень забезпечили пологівські платники –                       5 мільйонів, більмацькі – 995 тисяч, розівські – 824 тисячі.

 

Пологівські, більмацькі та розівські платники податків спрямували до бюджетів усіх рівнів 743 мільйона гривень

Упродовж січня-жовтня пологівські, більмацькі та розівські підприємства і підприємці сплатили до бюджетів усіх рівнів 743 мільйона гривень. При цьому, до державного бюджету надійшло 294 мільйона гривень. Найбільші суми надійшли від платників податку на додану вартість – 141 мільйон, податку на доходи фізичних осіб –                  103 мільйона, військового збору – 26 мільйонів, податку на прибуток – 17 мільйонів, рентної плати – 4 мільйони, екологічного податку – 1,5 мільйона. Про це повідомила начальниця Пологівського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Запорізькій області Світлана Бруй.

Місцеві бюджети за 10 місяців отримали 449 мільйонів гривень. Зокрема, до скарбниць спрямовано 310 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб, 66 мільйонів гривень земельного податку та орендної плати, 60 мільйонів гривень єдиного податку,                      6,8 мільйонів гривень податку на нерухоме майно, 2,5 мільйона гривень рентної плати,                 2 мільйони гривень податку на прибуток.

 

Роз’яснення законодавства

 

 

     Увага! Гаряча лінія!!!

     25 листопада о 15 год 00 хв відбудеться сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія». На запитання платників щодо перспектив застосування РРО та ПРРО підприємцями – спрощенцями відповідати завідувач Пологівського сектору електронних сервісів управління електронних сервісів ГУ ДПС у Запорізькій області Оксана Борисова за телефоном                  (06165) 2-37-80

 

     Які особи не можуть бути декларантом при одноразовому (спеціальному) добровільне декларування?

            Пологівська ДПІ ГУ ДПС у Запорізькій області нагадує, що нормами підрозділу 9 прим. 4 розділу ХХ Податкового кодексу України (далі – ПКУ) визначено, що декларантами не можуть бути особи, які станом на дату початку періоду одноразового (спеціального) добровільного декларування є малолітніми/неповнолітніми або недієздатними особами і при цьому перебувають на повному

 

Завантажити повний текст документу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора