A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

Щодо святкових Великодніх богослужінь.

Щодо святкових Великодніх богослужінь.

Напередодні Христового Воскресіння, 14 квітня, керівництво району в залі засідань райдержадміністрації, організувало зустріч голів ОТГ, настоятелів храмів, представників релігійних громад району, Більмацького ВП ГУНП та редакції районної газети «Рідний край» з питання безпечного відзначення Великодніх свят у зв’язку з епідемією  COVID-19. В умовах ризику поширення коронавірусної інфекції постало питання скупчення людей у храмах району під час святкування   релігійного свята.  У Києві і Запоріжжі вже відбулися зустрічі різних релігійних конфесій, пресконференції, на яких священнослужителі за спільною домовленістю звернулися до людей із проханням відзначити Великдень вдома, тому прийняття  рішення щодо відзначення цього величного дня в умовах карантину у Більмацькому районі потребувало  спільного обговорення. Кожен із настоятелів храмів нашого району висловив свою думку та  розповів про те, як діють церкви в умовах карантину. Зокрема, у релігійних закладах богослужіння проходять при наявності не більше 10 осіб у приміщенні, з дотриманням маскового режиму, проводиться дезінфекція. Обговоривши низку пропозицій та алгоритм дій щодо проведення обмежуючих заходів,  присутні прийняли спільне рішення.

09:25 16.04.2020

Пологівське  управління  ГУ ДПС у Запорізькій області надає інформацію

Пологівське управління ГУ ДПС у Запорізькій області надає інформацію

Роз’яснення законодавства             Реквізити рахунків для сплати податків можна дізнатися в електронному вигляді             Пологівське управління ГУ ДПС у Запорізькій області інформує платників податків, що   реквізити рахунків для сплати податків у розрізі адміністративно-територіальних одиниць можна дізнатися, не відвідуючи ЦОП податкових органів:

14:37 08.04.2020

ПРОФІЛАКТИКА ВИРОБНИЧОГО ТРАВМАТИЗМУ –ОДНЕ З ОСНОВНИХ НАПРЯМІВ РОБОТИ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО  СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ.

ПРОФІЛАКТИКА ВИРОБНИЧОГО ТРАВМАТИЗМУ –ОДНЕ З ОСНОВНИХ НАПРЯМІВ РОБОТИ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ.

Відповідно до пункту 3 частини першої статті 9 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» одним з основних завдань Фонду соціального страхування України та його робочих органів є профілактика нещасних випадків. Більмацьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області (далі - Більмацьке відділення Фонду) профілактичні заходи здійснює на території Більмацького та Розівського районів.

14:34 08.04.2020

КОНКУРС ГРАНТІВ НА ЗАПОЧАТКУВАННЯ, ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗШИРЕННЯ МІКРО, МАЛИХ ТА СЕРЕДНІХ ПІДПРИЄМСТВ ОКРЕМИХ РАЙОНІВ ТА МІСТ ДОНЕЦЬКОЇ, ЛУГАНСЬКОЇ ТА ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ

КОНКУРС ГРАНТІВ НА ЗАПОЧАТКУВАННЯ, ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗШИРЕННЯ МІКРО, МАЛИХ ТА СЕРЕДНІХ ПІДПРИЄМСТВ ОКРЕМИХ РАЙОНІВ ТА МІСТ ДОНЕЦЬКОЇ, ЛУГАНСЬКОЇ ТА ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ

   КОНКУРС ГРАНТІВ НА ЗАПОЧАТКУВАННЯ, ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗШИРЕННЯ МІКРО, МАЛИХ ТА СЕРЕДНІХ ПІДПРИЄМСТВ ОКРЕМИХ РАЙОНІВ ТА МІСТ ДОНЕЦЬКОЇ, ЛУГАНСЬКОЇ ТА ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ. Сума гранту - до 6500 євро (в гривневому еквіваленті).

14:29 08.04.2020

Відповідальність за порушення правил карантину

Відповідальність за порушення правил карантину

Інформує відділ «Більмацьке бюро правової допомоги» Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги!!! 17 березня 2020 року Верховною Радою України був прийнятий Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)». Кодекс України про адміністративні правопорушення доповнено ст. 44-3 «Порушення правил щодо карантину людей», згідно якої порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами, - тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

09:17 07.04.2020

Фонд соціального страхування України запускає Лінію соціальної довіри

Фонд соціального страхування України запускає Лінію соціальної довіри

Фонд запустив багатоканальну Лінію соціальної довіри   0–800–501–892. Спільно із Міністерством соціальної політики, Урядом, за підтримки Офісу Президента, разом з Інститутом розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр, Інститутом психіатрії КНУ імені Тараса Шевченка ми починаємо роботу з підтримки українців у час, коли ми всі об’єднуємось для боротьби із поширенням коронавірусної інфекції.

08:57 06.04.2020

В зв'язку з ремонтними роботами буде відсутня подача електроенергії 15.04.2020

В зв'язку з ремонтними роботами буде відсутня подача електроенергії 15.04.2020

В зв'язку з ремонтними роботами буде відсутня подача електроенергії 15.04.2020 з 8:00 до 17:00 с. Олексіївка - повністю с. Більманка - повністю с. Зелений Гай - повністю с.Смирнове - вул. Молодіжна с.Смирнове - вул. Салтана с.Смирнове - вул. Пушкіна с.Смирнове - вул. Смирнова с.Смирнове - пр. Піщана с.Смирнове - вул. Нижня с.Смирнове - вул. Кринична с.Смирнове - вул. Торгова с.Смирнове - вул. Центр

08:18 06.04.2020

Роз’яснення щодо видів відпусток на які має право працівник під час карантину

Роз’яснення щодо видів відпусток на які має право працівник під час карантину

Відділ «Більмацьке бюро правової допомоги» Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги надає роз’яснення щодо видів відпусток на які має право працівник під час карантину.

13:29 02.04.2020

Відсутня подача електроенергії 14.04.2020

Відсутня подача електроенергії 14.04.2020

В зв'язку з ремонтними роботами буде відсутня подача електроенергії 14.04.2020 з 8:00 до 17:00 с. Вершина Друга - повністю с. Титове - повністю с.Смирнове - вул. Горького 48-55 с.Смирнове - вул. Абрашина 4-44 с.Смирнове - вул. Набережна 9-25 с.Смирнове - вул. Зелена 1-34 с.Смирнове - пр. Зелений 1-34 с.Смирнове - вул. Смирнова 4-65 с.Смирнове - вул. Шевченка 1-25

08:17 02.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора