A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Пологівське управління ГУ ДПС у Запорізькій області надає інформацію

Дата: 08.04.2020 14:37
Кількість переглядів: 512

Роз’яснення законодавства
            Реквізити рахунків для сплати податків можна дізнатися в електронному вигляді
            Пологівське управління ГУ ДПС у Запорізькій області інформує платників податків, що   реквізити рахунків для сплати податків у розрізі адміністративно-територіальних одиниць можна дізнатися, не відвідуючи ЦОП податкових органів:

            •          на субсайті територіальних органів ДПС у Запорізькій області за посиланням:https://zp.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/ ;

            •          на офіційному вебпорталі ДПС у рубриках:

            - Головна/Бюджетні рахунки (https://www.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/);

            -Головна/Законодавство/Єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування/Реквізити рахунків для сплати єдиного внеску (з 03.01.2020) (https://tax.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/402760.html);

            •          у приватній частині Електронного кабінету в меню «Стан розрахунків з бюджетом» платник податків має доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію по кожному виду платежу, зокрема, бюджетний рахунок на поточну дату, МФО банку.

            Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

           

            Карантинні нововведення - за землю можна не платити, але не всім

            В Пологівському управлінні ГУ ДПС у Запорізькій області нагадують про особливості сплати плати за землю на час карантину.

            Не нараховується та не сплачується за період з 1 березня по 30 квітня 2020 року плата за землю (земельний податок та орендна плата за земельні ділянки державної та комунальної власності) за земельні ділянки, що використовуються в господарській діяльності.

            Таким чином, від сплати плати землю звільняються фізичні особи-підприємці або юридичні особи, у яких земля перебуває у власності або користуванні, у тому числі на умовах оренди, і які використовують земельні ділянки у своїй господарській діяльності.

            Для зменшення податкових зобов’язань з плати за землю за березень-квітень 2020 року юридичним особам і приватним підприємцям, у яких право на земельну ділянку оформлено на них як на суб’єктів підприємницької діяльності необхідно подати уточнюючу податкову декларацію.

            Звертаємо увагу, що звільнення не поширюється на фізичних осіб, які не є суб’єктами підприємницької діяльності, оскільки воно стосується лише ділянок, які використовуються у господарській діяльності.

 

            #ЗалишайсяВдома_кампанія Декларування-2020 в умовах карантину

            Термін кампанії декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2019 року, продовжено до 1 липня 2020 року, – зазначають в Пологівському управлінні ГУ ДПС у Запорізькій області. Такі зміни передбачені Законом України....

Повний текст документу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора