A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

Увага! Пряма лінія!

Увага! Пряма лінія!

У середу, 18 грудня 2019 року, відбудеться пряма телефонна лінія, під час якої на питання щодо працевлаштування населення, ефективного підбору кадрів для роботодавців регіону та роз’яснення законодавства в ситуації масового вивільнення співробітників районних державних адміністрацій відповідатиме директор Запорізького обласного центру зайнятості, Дуднік Ірина Олександрівна.

13:51 12.12.2019

Увага! Пряма лінія! На тему: «Пенсійне законодавство»

Увага! Пряма лінія! На тему: «Пенсійне законодавство»

У вівторок, 17 грудня 2019 року, відбудеться пряма телефонна лінія на тему: «Пенсійне законодавство» під час якої на запитання громадян відповідатиме директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях Наливайко Павло Іванович та фахівці Центру.

13:51 12.12.2019

Податкова інформує.

Податкова інформує.

            За 11 місяців до місцевих бюджетів надійшло 3,5 млн. грн. податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

16:19 10.12.2019

Управління Фонду соціального страхування України у Запорізькій області інформує

Управління Фонду соціального страхування України у Запорізькій області інформує

Постановою Кабінету Міністрів України від 27 листопада 2019 року № 957 внесено зміни до бюджету Фонду соціального страхування України на 2019 рік, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 січня 2019 року № 16. Витрати Фонду соціального страхування України за статтею видатків «матеріальне забезпечення та соціальні послуги» збільшено на 1,37 млрд. гривень. Корегування розміру доходів Фонду соціального страхування України пов’язано, зокрема, із перевиконанням плану по сплаті ЄСВ страхувальниками.

08:48 09.12.2019

ПРО ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ І СВЯТКУВАННЯ НОВОРІЧНИХ ТА РІЗДВЯНИХ СВЯТ

ПРО ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ І СВЯТКУВАННЯ НОВОРІЧНИХ ТА РІЗДВЯНИХ СВЯТ

Незабаром розпочнуться довгоочікувані Новорічні та Різдвяні свята. А яке ж свято без прикрашеної ялинки, хлопавок та бенгальських вогнів? Багаторічний досвід свідчить, що більшість надзвичайних ситуацій, зокрема, пожеж, що виникають під час святкування Нового року, трапляється через недотримання елементарних вимог безпеки при влаштуванні новорічної ялинки, через необережність під час використання різноманітних піротехнічних виробів та власну недбалість.

10:20 06.12.2019

З Днем збройних сил України!

З Днем збройних сил України!

Сьогодні вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її військовослужбовців. Ви – наші захисники, надія і опора. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: здоров'я, світлого настрою, успіхів на всіх фронтах!  

09:43 06.12.2019

Міжнародний день людей з інвалідністю

Міжнародний день людей з інвалідністю

03 грудня — це День людей, які потребують щоденної допомоги. Відзначення цього дня є шаною суспільства та нагадуванням усім про обов’язок перед людьми, які потребують захисту й підтримки. Сьогодні пріоритетним напрямком соціальної політики держави має стати поліпшення рівня життя та добробуту саме цих людей. Ми всі повинні запитати себе: що робимо для того, щоб людина з інвалідністю могла знайти своє місце в житті, розкрити свій особистий творчий потенціал? Ми разом повинні поліпшувати матеріальне становище людей, скривджених долею. Багато хто з них проявляє високі громадські і морально-вольові якості, живе повноцінним життям. Хай їх енергія і натхнення будуть прекрасним прикладом для всіх нас. Бажаємо всім людям з інвалідністю, всім, хто займається вирішенням їхніх проблем - щастя, здоров’я, миру, бадьорості духу і благополуччя, а також життєвого оптимізму.

11:23 03.12.2019

ПИТАННЯ  ОХОРОНИ  ПРАЦІ В  ЗАКЛАДАХ  ОСВІТИ   БІЛЬМАЦЬКОГО РАЙОНУ

ПИТАННЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ БІЛЬМАЦЬКОГО РАЙОНУ

         Більмацький район  є сільськогосподарським районом, але незважаючи на це, зростає кількість травмованих  на виробництві  в  бюджетних установах  та організаціях .          За 10 місяців поточного року сталося 2 нещасних випадки в закладах освіти Більмацького району. Під час участі  у  роботі комісій з розслідування цих нещасних випадків на виробництві  страховим експертом з охорони праці Більмацького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області (далі – Більмацьке відділення Фонду) були виявлені наступні недоліки в організації роботи з охорони праці:

15:56 02.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора