A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Інформація від державних служб

Парламент врегулював питання щодо фінансування Фондом лікарняних з 30 червня 2021 року

Верховна Рада України внесла зміни до Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування», якими повернула до переліку підстав для надання допомоги по тимчасовій непрацездатності від Фонду соціального страхування України випадки хвороб і травм.

08:33:43 16.04.2021

Місцеві бюджети Пологівського, Більмацького та Розівського районів отримали понад 16 мільйонів гривень плати за землю

За січень-березень 2021 року власники та користувачі земельних ділянок, які перебувають на обліку в Пологівській ДПІ, перерахували до місцевих бюджетів                             16,5 мільйонів гривень плати за землю.

09:07:43 15.04.2021

Головне управління Національної поліції в Запорізькій області запрошує на навчання та заміщення вакантних посад

А ти вже обрав СВОЮ майбутню професію? Відділення поліції #2 (смт Більмак) Пологівського районного відділу поліції направляє випускників 11 класів на навчання у вищі навчальні заклади МВС України за спеціальністю «Право. Правоохоронна діяльність». Навчання у ВНЗ безкоштовне, а після його закінчення гарантується надання постійного місця роботи з гідною заробітною платою. Не зволікайте та звертайтеся до співробітника сектору кадрового забезпечення вже сьогодні! Контактний телефон:099-249-15-00. З моменту зарахування особи курсантом їй присвоюється звання «рядовий поліції», видається службове посвідчення з жетоном та формений одяг встановленого зразку. Весь період навчання зараховується до стажу служби у Національній поліції. По закінченню навчання присвоюється звання «лейтенант поліції». Порядок оформлення документів: Оформлення на навчання за державним замовленням здійснюється територіальними органами (підрозділами) Національної поліції України за місцем проживання кандидата.Також необхідно заповнити заявку на сайті: osvita.np.gov.ua. У зв’язку з цим, вступникам необхідно звернутися у відповідний підрозділ поліції та надати паспорт, військовий квиток або посвідчення про приписку до призовної дільниці (для юнаків). Заповнити анкету, автобіографію та отримати направлення для проходження військово-лікарської комісії. Особова справа буде оформлена та направлена до навчального закладу.

16:09:07 08.04.2021

Фонд продовжить оплачувати лікарняні на випадок хвороби, травми, самоізоляції від COVID-19 тощо - як до, так і після 30 червня

У зв’язку із чисельними публікаціями в ЗМІ щодо змін у законодавстві з 30 червня 2021 року, відповідно до яких в Україні будуть оплачуватись лише лікарняні, видані на час проходження реабілітаційного лікування, повідомляємо.

13:41:02 06.04.2021

Страхувальник має подати заяву-розрахунок до Фонду  не пізніше 5 робочих днів після призначення допомоги по лікарняному

В Більмацькому відділенні управління  виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області працює Гаряча лінія (06147) 2-23-29 для консультацій щодо оплати лікарняних. При опрацюванні запитів, які надходять від застрахованих осіб, найбільш поширеними є питання, пов’язані із затримкою в отриманні допомоги на підставі наданих за місцем роботи листків непрацездатності.

15:24:14 11.03.2021

Фонд і ФРУ закликають пришвидшити подання заяв-розрахунків на виплату лікарняних

Фонд соціального страхування України та Федерація роботодавців України закликають страхувальників (роботодавців) прискорити подання заяв-розрахунків на виплату допомог від ФССУ їх працівникам.

10:07:47 24.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора