A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

«Свято 9 борщів»

«Свято 9 борщів»

 Теплого вересневого дня багато гостей зібралося у с. Зразкове. Зразківці  святкували визволення  свого села від фашистської навали. І до цих урочистостей додали ще й свято борщу – рідної української страви, без якої не сідає за стіл жодна родина, які відкрила староста с. Зразкове Буць С.Ф.

11:12 27.09.2018

Засідання робочої групи  з розробки Стратегічного плану розвитку

Засідання робочої групи  з розробки Стратегічного плану розвитку

25 вересня 2018 року о 14 годині в актовому залі Смирновського будинку культури відбудеться засідання робочої групи  з розробки Стратегічного плану розвитку Смирновської ОТГ Більмацького району Запорізької області за участю радника з питань регіонального розвитку Запорізького ВП «Центр розвитку місцевого самоврядування» Божко Ксенії Володимирівни

16:13 24.09.2018

Відкриття дитячого майданчика в селі Титове

Відкриття дитячого майданчика в селі Титове

14 вересня для вихованців Титовської філії Олексіївського НВК відбулося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика. Його подарував маленьким жителям села Титове депутат обласної ради, голова Більмацької РДА А.В.Попов. На заході були присутні заступник голови Більмацької РДА Л.Д.Рябовол, заступник Смирновського сільського голови І.М.Сингур, секретар Смирновської сільської ради О.Д.Облонська.

12:20 21.09.2018

«Дорогами партизанської слави»

«Дорогами партизанської слави»

22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Партизанський рух завжди відображав прагнення народу до свободи. Понад п’ятсот з’єднань і сотні загонів народних месників, що діяли в тилу ворога під час Великої Вітчизняної війни на території України, зробили вагомий внесок у визволення країни від фашистських загарбників.

08:56 21.09.2018

Пологівські платники управління поповнили бюджети на 400 мільйонів гривень

Пологівські платники управління поповнили бюджети на 400 мільйонів гривень

Пологівські платники управління поповнили бюджети на 400 мільйонів гривень За січень-серпень 2018 року платники Пологівського управління ГУ ДФС у Запорізькій області забезпечили до бюджетів усіх рівнів майже 400 мільйонів гривень податків і зборів. Як повідомила начальник Пологівського управління ГУ ДФС у Запорізькій області Світлана Бруй, до державного бюджету сплачено понад 160 мільйонів, до місцевих держбюджету – майже 20 мільйонів, до бюджетів громад – понад 35,6 млн. гривень.

13:48 12.09.2018

Про закриття філії Пологівського управління ГУ ФДС в смт. Більмак

Про закриття філії Пологівського управління ГУ ФДС в смт. Більмак

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 березня 2018 року № 296 «Про реформування територіальних органів Державної фіскальної служби» та наказу Державної фіскальної служби України від 12.07.2018 року № 445 «Про затвердження переліку управлінь, які утворені на правах відокремлених підрозділів ГУ ДФС в областях, та державних податкових інспекцій» Пологівське управління ГУ ФДС у Запорізькій області повідомляє, що центр обслуговування платників знаходиться за адресою: 70608, Запорізька обл., Пологівський р-н, м. Пологи, вул. І.Чеберка, б. 9 до території обслуговування яких відноситься Пологівський р-н, Більмаьций р-н та Розівський р-н. 

13:43 12.09.2018

Звіт директора КУ «ЦНСП» Смирновської СР

Звіт директора КУ «ЦНСП» Смирновської СР

Сесією Смирновської сільської ради від 9 листопада 2016 року було прийняте рішення про створення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Смирновської сільської ради Більмацького району Запорізької області (далі – КУ «ЦНСП» Смирновської СР) та затверджено Положення КУ «ЦНСП» Смирновської СР.

16:07 10.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора