A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

Інсульт. Як знизити ризики!

Інсульт. Як знизити ризики!

Інсульт виникає, коли в мозку людини унеможливлюється кровообіг. Клітини мозку можуть загинути через зменшення кровотоку та нестачу кисню. Профілактика захворювання  може зупинити або зменшити фактори ризику інсульту. Від кожної людини залежить, наскільки вона готова змінити своє життя, аби наблизитися до щасливого довголіття. Що потрібно робити аби профілактувати інсульт?

14:51 16.01.2024

Відновлення декларування!

Відновлення декларування!

Декларування посадовців – один з найефективніших інструментів запобігання корупції у публічному секторі. Завдяки йому кожен громадянин може дізнатися про статки посадовців, а Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) проконтролювати, чи відповідають їхні витрати законним доходам.

14:05 09.01.2024

Всеукраїнське опитування щодо основних показників рухової  активності населення

Всеукраїнське опитування щодо основних показників рухової активності населення

Міністерством молоді та спорту України у співпраці з Державною службою статистики України проводиться опитування населення для моніторингу основних показників рухової активності різних вікових груп та соціальних верств населення, стимулюючих та стримуючих факторів. 

08:44 22.12.2023

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня в Україні відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС — людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію XX століття, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС.

08:00 14.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора