A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

Увага! Мінна небезпека !

Увага! Мінна небезпека !

Внаслідок війни майже третина України замінована або забруднена рештками техніки та зброї. Особливо небезпечно в прифронтових районах і в деокупованих населених пунктах, куди українські родини повертаються з вимушеної евакуації. 

11:21 26.01.2024

24 січня - День зовнішньої розвідки України

24 січня - День зовнішньої розвідки України

Служба зовнішньої розвідки України − це служба мужніх, самовідданих людей, які виконують надзвичайно відповідальну місію – забезпечують національну безпеку і оборону держави, ефективно протидіють зовнішнім загрозам та демонструють високу професійну майстерність.

11:43 24.01.2024

Кому обов’язково потрібно вакцинуватись проти грипу?

Кому обов’язково потрібно вакцинуватись проти грипу?

       В Україні зростає захворюваність на грип – хвороба, яка вражає верхні дихальні шляхи, легені, серцевий м’яз та кровоносні судини і може призвести до таких ускладнень, як пневмонія, тромбоз, запалення спинного та головного мозку + запалення серцевого мʼяза (міокардит).

09:33 17.01.2024

Рекомендації, як запобігти виникненню злоякісних новоутворень

Рекомендації, як запобігти виникненню злоякісних новоутворень

Онкологічні захворювання – це загальна назва, яка налічує біля 200 злоякісних новоутворень, при яких на шкірі, слизових оболонках або в різних органах людини починається безперервний поділ клітин. Пухлина швидко збільшується у різних напрямках до значних розмірів, вражаючи здорову тканину органа людини. Продукти розпаду пухлини всмоктуються, викликаючи інтоксикацію та виснажуючи організм.

15:46 16.01.2024

Інсульт. Як знизити ризики!

Інсульт. Як знизити ризики!

Інсульт виникає, коли в мозку людини унеможливлюється кровообіг. Клітини мозку можуть загинути через зменшення кровотоку та нестачу кисню. Профілактика захворювання  може зупинити або зменшити фактори ризику інсульту. Від кожної людини залежить, наскільки вона готова змінити своє життя, аби наблизитися до щасливого довголіття. Що потрібно робити аби профілактувати інсульт?

14:51 16.01.2024

Відновлення декларування!

Відновлення декларування!

Декларування посадовців – один з найефективніших інструментів запобігання корупції у публічному секторі. Завдяки йому кожен громадянин може дізнатися про статки посадовців, а Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) проконтролювати, чи відповідають їхні витрати законним доходам.

14:05 09.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора