A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України

Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України

 Інсульт – це важке захворювання, яке виникає, коли кровоносна судина у головному мозку закупорюється тромбом або розривається. Через це клітини певної частини мозку гинуть і це призводить до смерті людини або інвалідизації. 

08:38 22.02.2024

21 лютого – Міжнародний день рідної мови

21 лютого – Міжнародний день рідної мови

21 лютого – Міжнародний день рідної мови Щороку 21 лютого починаючи з 2000 року увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови, або Міжнародний день материнської мови (англ. International Mother Language Day). Про «підтримку мовного та культурного різноманіття та багатомовності» було оголошено на XXX сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, що проходила 26 жовтня — 17 листопада 1999 року в Парижі.

11:08 21.02.2024

День Героїв Небесної Сотні!

День Героїв Небесної Сотні!

“Характери Гідності” – спільний проєкт Національного музею Революції Гідності та ГО “Родина Героїв “Небесної Сотні”. Це серія роликів про те, якими герої Майдану були в житті. Це короткі історії про їхнє дитинство, вчинки, стосунки з близькими, мрії та прагнення. Розповіді найближчих родичів покликані нагадати нам про ціну свободи та відповідальність за її збереження. 

08:50 19.02.2024

День Героїв Небесної Сотні!

День Героїв Небесної Сотні!

День Героїв Небесної Сотні відзначають щорічно 20 лютого згідно з Указом президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні” на знак пам’яті про громадян, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України та завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави.

09:04 16.02.2024

День пам'яті Героїв Крут

День пам'яті Героїв Крут

Сьогодні, 29 січня, українська громадськість відзначає день пам’яті героїв Крут. Подвиг студентів, які полягли у бою на Чернігівщині в далекому 1918 році. Їх подвиг став символом героїзму української молоді у боротьбі за незалежну Україну. Вони призупинили наступ більшовицьких військ на столицю України, що дало можливість евакуювати уряд Української Народної Республіки і продовжити переговори, які завершилися підписання Брестського миру.

08:47 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора