Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

Відключення електроенергіі

Відключення електроенергіі

До відома жителів Смирновськоі ОТГЗавтра, 23 листопада, в звязку з ремонтем високовольтноі лініі електропередач будуть відключені наступні вулиці:

11:59 22.11.2016

День працівників сільського господарства.

День працівників сільського господарства.

18 листопада у Смирновському будинку культури привітали працівників сільськогосподарської сфери з їх професійним святом. Директор ТОВ «Агрофірма «40 Років Жовтня» Шульга В.М. прозвітував про роботу господарства за 2016 рік, розповів про досягнення та труднощі агрофірми. А також відзначив працівників преміями і грамотами. До поздоровлень приєдналася і заступник сільського голови Смирновської сільської ради Сингур І.М.

15:16 21.11.2016

Заправте газові балони

Заправте газові балони

 До відома жителів Сморновської ОТГ. 21 та 22 листопада (понеділок та вівторок), по території Сирновської ОТГ буде курсувати машина з заправленими газовими балонами, всі бажаючі можуть обміняти пусті балони на заправлені.

15:00 15.11.2016

Привітали наших діячів культури

Привітали наших діячів культури

12 листопада до Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва  Сингур І.М. відзначила грамотами наших працівників культури за добросовісне ставлення до обов’язків, активну участь у культурному житті громади,  творчу майстерність,  креативність та з нагоди свята. Також їх пригостили смачним пирогом.

14:25 15.11.2016

Свята культури.

Свята культури.

9 листопада - день української писемності. По школах пройшли заходи до цього свята. Провели шкільний етап конкурсу ім. Яцика. Олексіївці та зразківці написали всеукраїнський диктант. У Смирновській та Титовській філіях провели свято “День писемності”.

10:55 15.11.2016

Запрошуємо на роботу.

Запрошуємо на роботу.

Нагадуємо Вам, що потрібні спеціалісти для роботи в Смирновській сільській раді. Якщо Ви спеціаліст або студент останніх курсів та бажаєте працевлаштуватися до нас в громаду, то телефонуйте або приходьте но нас: село Смирнове, вул. Торгова, 1 телефон:  7-43-45.

11:51 08.11.2016

Озеленення території  Смирновської ОТГ.

Озеленення території Смирновської ОТГ.

   Приємно коли око радують прибрані вулиці, зелені насадження, сквери та парки. Одним словом, місця, де можна відпочити, подихати свіжим повітрям, поспілкуватися з друзями, побавитися з дітьми. Таких місць нажаль, на території ОТГ мало, але вони є , і громада намагається їх окультурити. Так нещодавно працівники Смирновської сільради провели разом із Агрофірмою «Товариство»40 років Жовтня» озеленення території. Насаджували липи, берези, шовковицю, туї та ялинки. Посадили їх у центрі с. Смирнове, біля БК та сільської ради, а також у с. Вершина Друга біля дитячого майданчика.

12:08 07.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора