Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

Конкурс робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна»

Конкурс робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна»

Учні Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ст. взяли участь у Всеукраїнському заочному конкурсі робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна». Переможцем визнали ученицю 11 класу Помазан Олю. Її роботи відібрали на обласний тур конкурсу. Побажаємо їй успіхів і насолодимося чарівною красою її фото.

12:43 01.02.2017

Ремонт Олексіївської ЗОШ

Ремонт Олексіївської ЗОШ

Наше сьогодення – це стрімкі зміни, крок уперед.       Ці зміни торкнулися і Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ст., яка у  2016 році відмічала своє 40-річчя. Вік, здається, ще не старий, але школа потребувала ремонту і переважно із-за даху, який постійно протікав. Декілька разів латали, проводили ремонти, але дах тік ще більше. Новоствореним ОТГ держава виділила субвенцію на розвиток інфраструктури, частину коштів наданої субвенції було направлено для капітального ремонту даху Олексіївської ЗОШ( 2434058 гривен).

15:26 31.01.2017

День пам’яті Героїв Крут

День пам’яті Героїв Крут

Звернення до Українського народу у зв’язку з Днем пам’яті Героїв Крут Дорогі співвітчизники!

09:58 30.01.2017

День Соборності України

День Соборності України

22 січня 1919 року було проголошено Акт воз`єднання УНР і ЗУНР. День соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель. З нагоди цього свята в закладах освіти та культури Смирновської об`єднаної територіальної громади було проведено уроки державності, виховні години, літературні вікторини, конкурси малюнків на патріотичну тематику, оформлено тематичні виставки.

15:07 23.01.2017

Водохреща в селі Смирново

Водохреща в селі Смирново

Зимовий цикл релігійних свят закінчує свято Хрещення Господнє – Водохреща. 19 січня зранку віруючі зібралися в церкві Святого Климентія де отець Георгій провів службу. Потім разом з прихожанами направився на освячення води на місцевій греблі (так званій Аульській). Декілька сміливців скупалися в ополонці.

15:36 19.01.2017

Про безоплатну правову допомогу

Про безоплатну правову допомогу

5 січня 2016 року набули чинності зміни до Закону України "Про безоплатну правову допомогу". Так, тепер право на вторинну правову допомогу (допомогу у складенні позовних заяв та представництво інтересів) мають ВПО, УБД (з усіх питань), а також особи, середьномісячний дохід яких не перевищує двох прожиткових мінімумів громадян (3088 грн). При цьому враховується дохід лише особи, яка звертається до бюро, а не дохід сім'ї, як було раніше. Нагадуємо, що юридичні консультації надаються ВСІМ громадянам без виключення з усіх категорій питань.

10:07 17.01.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора