A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

В Титовому відзначили 25-у річницю Незалежності

Дата: 24.08.2016 20:03
Кількість переглядів: 879

До дня 25-ої річниці Незалежності нашої держави дружній колектив титовського сільського будинку культури приготував святковий концерт під назвою «Моя найкраща в світі сторона – чарівна, неповторна Україна». За декілька хвилин до початку свята, організатори влаштували для дітей усний журнал, щоб перевірити знання молодого покоління про державний стяг (цього дня відзначали День Державного Прапора). Долучився до участі і голова Смирновської громади О.Я. Романюк, котрий своїми запитаннями до дітей переконався, що у них відмінні знання  про цей національний символ.

Святкова програма була насиченою та гарно спланованою. Патріотичний репертуар пісень, ритмічні танцювальні постановки, гумористичні сценки – виконавці тримали увагу до кінця. Впродовж всього свята віршами та піснями прославлялась рідна Батьківщина, український народ, родина. Вшанували і тих, хто захищав кордони рідної землі, та і зараз відстоює незалежність нашої держави. У залі була розміщена виставка робіт титовської майстрині Л.І. Паназдир: вишиті гладдю рушники, наволочки, серветки, одяг.

Ведучими свята були Д.Климець, А.Вакуленко, Ю.Вакуленко, В.Перепелка. Запалювали пісні на сцені Н.Дубовик, Л.Лисун, Л.Тюлєва, А.Паназдир, Ю.Кривицька, Т.Дворецька, В.Перепелка, а також маленькі солістки Е.Кривицька, К.Москаленко, А.Кононенко. Ритмічні постановки демонстрували танцювальні колективи «Феєрія» та дитячий – «Сонечко». Ну а також не обійшлося і без театрального аматорського колективу «Усмішка». Своєю черговою гумористичною сценкою «На курорті» та акторською майстерністю Т.Шебеда та С.Бабенко підняли настрій усім глядачам. По закінченні свята, як глядачі так і виконавці залишилися задоволеними, що провели вечірній час у такій теплій атмосфері. 

Антоніна Романюк

Фото без опису 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора