Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

СИТУАЦІЯ З ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЄЮ СТАЛА КРАЩОЮ: ДУМКИ ЗАПОРІЖЦІВ

Дата: 25.07.2024 17:48
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

В останні декілька днів графіки погодинних вимкнень електроенергії дотримуються, а їхня тривалість зменшилася. Це підтверджують і жителі Запоріжжя, що проживають в різних районах міста.

 Зміни на краще помітили запоріжці в усіх районах міста. Відзначають, що графіки вимкнення електроенергії відрегульовані. Більшість з них влаштовує система  «4х4», тобто коли 4 години є світло, 4 немає. 

Лікарка Лариса живе в Бородинському мікрорайоні міста. Її будинок вимикали за 5-ю чергою. Жінка розповідає: останнім часом список будинків цієї черги значно збільшився – до нього додалися нові адреси. Вимикається і вуличне освітлення. Такі зміни вона підтримує.

– Раніше електрику вимикали за графіком, а от увімкнути могли значно пізніше. Тепер графіки чітко виконуються. А вчора взагалі світло дали на пів години раніше, – сказала пані Лариса.

Марія Дмитрівна – вимушена переселенка з Гуляйполя. В Запоріжжі винаймає житло в одному з будинків по пр. Соборному. 

– Вдячна, що графіки змінили. Бо раніше йдеш на роботу, ще темно. Приходиш з роботи – знов немає світла. А зараз зранку можна приготувати сніданок, і ввечері теж є електрика. Тобто вимикають її так, що ми можемо пристосуватися. Сподіваюсь, що так буде і надалі, – говорить пенсіонерка.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора