Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

День Української Державності

Дата: 15.07.2024 08:00
Кількість переглядів: 57

Українська державність – це спільна історія всіх українців, це спільне майбутнє українського народу, прагнення жити в цілісній та сильній державі, яка буде захищати інтереси і права громадян. Наша сила у нашій єдності та прагненні жити у вільній і незалежній країні з демократичними цінностями.

Ми продовжуємо писати історію нації, яка переконливо довела всьому світу, що є непереможною. Ми пишаємось тим, що є українцями, і що ми живемо в країні, яка є землею для вільної та незалежної української нації.

В цей день ми віддаємо шану тим українцям, які боронили і боронять незалежність України. Вони жертвують свої життя за те, щоб ми могли жити у вільній і незалежній країні. Вшановуючи їх, ми завжди маємо пам'ятати про значущість державності та обов'язок берегти та розвивати її.

У цей урочистий день бажаємо всім щедрої Божої благодаті, духовної наснаги, миру та злагоди, добробуту, міцного здоров’я на довгі, мирні і щасливі роки.

Нехай цей величний день надихає нас на нові звершення, дає сили та наснаги для досягнення єдиної мети – миру та процвітання в нашій державі.

З Днем Української Державності!

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора