Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

День Національної поліції України

Дата: 04.07.2024 08:30
Кількість переглядів: 40

Шановні працівники Національної поліції України!

Вітаємо Вас з професійним святом !

Сьогодні ви з честю виконуєте свій службовий обов’язок, охороняючи життя та спокій громадян, стоячи на варті законності та правопорядку у суспільстві, без чого неможливий подальший розвиток нашої держави.

Важкі поліцейські будні вимагають від кожного з вас високого професіоналізму та зразкової дисципліни. На вас покладено відповідальне й благородне завдання – захист життя та здоров’я людей, прав і свобод громадян, ведення боротьби зі злочинністю та охорона громадського порядку.

У цей день вітаємо всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя. Ми впевнені, що ваші ряди будуть все більше поповнюватися молодими, грамотними і самовідданими людьми, які вирішили присвятити своє життя справі справедливості, совісті і честі.

Ми вдячні вам за ту працю, яку ви вкладаєте у підтримання свободи і права, і за те істинне духовне рішення, яке підштовхнуло вас стати на варті законних інтересів держави!

Бажаємо вам витримки, міцного здоров’я, мирного неба. Божого благословення та міцної віри в своє покликання і в свою Батьківщину, вірності службовому обов’язку, успішної служби. Та як найшвидшої Перемоги усім !

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора