Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

28 червня — День Конституції України

Дата: 28.06.2024 08:00
Кількість переглядів: 33

Шановні жителі Смирновської громади!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Конституції України!

Історія Дня Конституції України починається 28 червня 1996 року, коли Верховна Рада прийняла основний закон нашої держави. Цей документ став фундаментом для будівництва незалежної, справедливої та правової України. Конституція гарантує рівність перед законом, свободу слова, право на життя та освіту, захист прав та свобод людини.

Сьогодні, коли наша країна переживає складні випробування через збройну агресію сусідньої держави, День Конституції набуває особливого значення. Саме зараз, у часи непевності та випробувань, ми повинні пам'ятати, що Конституція – це символ нашої єдності та мирного співіснування. Вона нагадує нам про наші права та обов'язки перед Батьківщиною, про потребу дотримуватися закону та розвивати демократію.

В цей святковий день, давайте об'єднаймось і продовжимо писати історію нашої громади, нашої країни разом. Давайте залишимось вірними цінностям, визначеним у Конституції, і будемо працювати над будівництвом сильної, справедливої та процвітаючої України.

Тож, від усього серця бажаємо добра і миру, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки – усім українцям і особливо нашим бійцям, які зі зброєю в руках зараз боронять кордони нашої країни, захищають усіх нас та наші родини, майбуття рідної України!

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора