A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Привітання з Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2024 08:00
Кількість переглядів: 61

Шановні мешканці Смирновської територіальної громади!

Сьогодні, 22 січня, український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії – День Соборності України. Саме цього дня  у далекому 1919 р. на Софійській площі у м. Києві було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, який увійшов в історію нашого народу як свято національної єдності, об’єднання українських земель в одну велику самостійну державу.

На превеликий жаль, боротьба українців за цілісність та незалежність триває й досі. Сьогодні, як ніколи раніше, виклики, що постали перед державою та кожним її громадянином, вимагають консолідації зусиль і єднання українського народу.

Тож, щиро вітаємо кожного українця з Днем Соборності України. Нехай любов до рідного краю об'єднує нас, допомагає йти до перемоги та процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України. Бажаємо добробуту, щасливого життя, міцного здоров'я, злагоди усьому народу.

День Соборності України – це можливість вкотре заявити на весь світ, що Українська нація – єдина, а її територія – неподільна. Зі  святом!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора