A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ!

Дата: 31.12.2023 08:00
Кількість переглядів: 137

Шановні жителі Смирновської громади, щиро вітаємо вас з Новим роком!

Відходить у минуле 2023 рік, черговий важкий рік для нашої держави, адже росія не полишає своїх підступних планів щодо знищення української нації. Ми з вами прожили дуже складний рік війни, сповнений болю, втрат, але одночасно – повний мужності, стійкості та віри в Перемогу. 

У кожного з нас це свято пройде по – різному: хтось зустріне Новий рік на  передовій, боронячи нас від окупантів, хтось на чужині за кордоном, хтось не у власному домі. Але ми сильні і обов’язково  вистоїмо, і захистимо нашу землю разом! У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. 

Тож, вітаємо вас із прийдешнім Новим роком, нехай він буде добрим і спокійним для всіх. Нехай вщухнуть бурі, заспокояться буйні вітри, нехай ляже на землю м'який пухнастий новорічний сніг і запорошить усі біди, усі негаразди. Бажаємо всім миру, любові, міцного здоров'я,злагоди, душевної рівноваги. Це найважливіше сьогодні, це потрібно нам усім!

Під новий рік зазвичай планують майбутнє та загадують бажання. Сьогодні у нас одне бажання на цілу країну, і воно обов’язково здійсниться в прийдешньому році. Дякуємо ЗСУ за можливість зустрічати цей новий рік!

З прийдешнім Новим роком!

Хай буде мир у нашій Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора