A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Вітаємо вас з Новим роком і Різдвом Христовим!

Дата: 30.12.2021 13:51
Кількість переглядів: 941

Фото без описуШановні, жителі Смирновської територіальної громади!

Вітаємо вас з Новим роком і Різдвом Христовим!

Нехай Новий рік увійде у ваші оселі з добром і радістю, злагодою і достатком, з надією і натхненням для нових здобутків. Порадує приємними сюрпризами, добрими зустрічами, принесе вдачу, радість і гарний настрій. Мир, спокій, злагоду і впевненість у майбутньому.

Ці величні зимові свята, як і всі дні наступного року, будуть щедрими на любов і доброту, взаєморозуміння і повагу. А Різдвяна Зоря запалить у ваших серцях вогонь віри, надії і впевненості у здійсненні найзаповітніших бажань. Ці свята – особливі! Щоразу Новий рік – це точка відліку, з якої ми починаємо наше нове, краще життя!

Щоб для кожного з нас цей рік став кращим із кращих, приніс добре здоров’я, достаток, багато радісних днів. Нехай у теплому родинному колі пройдуть Різдвяні свята, звідусіль лунають колядки та радісний сміх.

Зичимо вам свіжих сил для нових завершень, творчих успіхів у професійній діяльності, родинної злагоди, добробуту, вірних друзів та надійних партнерів у добрих справах!

Гарного настрою і любові, нехай у вашому житті панують гармонія та вдача!

А для нашої Смирновської громади – хай він буде роком справжнього економічного піднесення, результати якого відчує кожна сім’я!

Щасливих Новорічних та Різдвяних свят! Добра і щастя всім вам!

З повагою Смирновський сільський голова Олександр Романюк та виконавчий апарат сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора