A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Дільничний інспектор поліції Чухно І. провів лекцію на тему: «Запобігання домашнього насильства»

Дата: 26.11.2021 14:01
Кількість переглядів: 1768

На виконання доручення Міністерства внутрішніх справ України від 19 жовтня 2021 року №165/37 «Про вжиття заходів у межах щорічної Всесвітньої акції «16 днів проти насильства» в Україні» дільничним інспектором поліції ВП №2 Пологівського РВП Чухно І.О. з метою запобігання та протидії домашньому насильству та інформування постраждалих осіб щодо їхніх прав та соціальних послуг якими вони можуть скористатися було проведено лекцію на тему: «Запобігання домашнього насильства».

До даної лекції було залучено співробітників Смирновської сільської ради, а саме: відділ «ЦНАП», Відділ служби у справах дітей, КУ «ЦНСП», відділ Освіти, культури, молоді та спорту, Відділ Земельних відносин та комунальної власності Смирновської сільської ради та спеціалісти архітектури, охорони праці.

Було розглянуто форми домашнього насилля, а саме: фізичне, сексуальне, психологічне та економічне, що вчиняються у визначеному колі осіб, незалежно від форми їх проживання та роз’яснено види покарання за вчинення домашнього насильства як адміністративні так і кримінальні.

Також розяснено як жертві домашнього насильства захистити свої права та до яких органів звертатись за допомогою в разі вчинення над нею домашнього насилля.

На постійній основі на території Смирновської сільської ради співробітниками поліції спільно з уповноваженими службами проводяться профілактичні заходи задля запобігання домашнього насильства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора