Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Смирновська сільська рада запрошує на роботу

Дата: 18.03.2021 13:37
Кількість переглядів: 955

Смирновська сільська рада запрошує на роботу Спеціаліста ІІ категорії з питань соціального захисту населення виконавчого апарату Смирновської сільської ради Більмацького району Запорізької області

Особа, яка претендує на посаду, повинна мати вищу освіту відповідного професійного спрямування – «Економіка» та/ або «Бухгалтерський облік», за освітньо – кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра, володіти державною мовою, навики роботи на комп'ютері та програмні засоби Word, Excel. Без вимог до стажу роботи.

Для участі у конкурсі необхідно подати такі документи: заяву про участь у конкурсі, особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками, дві фотокартки розміром 4х6 см, копію документів про освіту, копію документа, який посвідчує особу, військовий квиток (для військовозобов'язаних), декларацію особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції» за 2020 рік. Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна отримати в сільській раді.

Документи подавати за адресою : 71040, с. Смирнове, вул. Торгова, 1, Сільська рада.Фото без опису

Довідки за телефонами: 7-43-45.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора