A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Переваги дистанційної подачі заяв-розрахунків для страхувальників

Дата: 30.11.2020 14:30
Кількість переглядів: 388

  Фото без опису       З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції та вжиття заходів щодо упередження розповсюдження COVID-19 управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області наполегливо рекомендує страхувальникам (роботодавцям) на час карантину надавати перевагу дистанційній формі подачі документів до Фонду.

         Охоплення електронним документообігом по заявах-розрахунках, на підставі яких Фонд соціального страхування України здійснює фінансування матеріального забезпечення, на сьогодні сягає вже понад 80%.

         Для подання до Фонду соціального страхування електронних документів, зокрема, заяв-розрахунків на виплату допомог працівникам, страхувальники (роботодавці) мають укласти із відділенням робочого органу виконавчої дирекції ФССУ відповідний договір (типовий примірник договору можна завантажити за цим ПОСИЛАННЯМ або Вам його нададуть в приміщенні відділення Фонду).

         Дія договору поширюється на заяву-розрахунок та повідомлення про виплату коштів застрахованим особам за формами згідно із Порядком фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та окремих виплат потерпілим на виробництві за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, затвердженим постановою правління Фонду від 19.07.2018 № 12. ПОРЯДОК

 

ПЕРЕВАГИ ЕЛЕКТРОННОЇ ПОДАЧІ ДОКУМЕНТІВ:

         1) не треба їздити до відділення Фонду. При обранні дистанційної форми подачі документів до Фонду, Ви маєте змогу не витрачати час та кошти, необхідні для відвідування відділення Фонду, а також мінімізувати ризик захворювання на COVID-19;

         2) програмне забезпечення на Ваш вибір. Клієнтське спеціалізоване програмне забезпечення для створення та подання електронних документів роботодавець обирає самостійно;

         3) не треба дублювати документи в паперовому вигляді. Подання електронних документів надає страхувальнику право не подавати їх на паперових носіях. У разі подання документа в електронному вигляді із застосуванням електронного цифрового підпису, роздрукована заява-розрахунок разом із наданими застрахованими особами документами, на підставі яких призначались окремі виплати та матеріальне забезпечення, зберігається у страхувальника.

         З будь-яких питань, які пов’язані із електронним поданням документів, Ви можете звернутися зателефонувавши до відділення Фонду, де страхувальник перебуває на обліку:

Більмацьке відділення

Більмацький р-н, Розівський р-н

(06147) 2-23-29

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора