A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Меморіальна дошка пам’яті  Скрибця Василя Івановича.

Дата: 14.02.2018 16:14
Кількість переглядів: 1378

Фото без опису10 лютого у центрі села Вершина Друга зібралося чимало людей. Вони прийшли віддати шану людині, яка багато зробила для процвітання Смирновської громади.
   Біля штабу громадського об’єднання «Берда» відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки , якою увіковічнено пам’ять  Скрибця Василя Івановича.

    Василь Іванович залишив нащадкам неоціненний скарб – збережені та відновлені пам’ятки рідного краю.  Це і  музеї, меморіальні знаки та дошки,  козацький зимівник,  місце для закоханих, відроджене єврейське кладовище…  І це далеко не повний перелік  справ, які робив цей трудолюбивий, енергійний чоловік. А скільки ще міг би зробити?!

     В зажурі стоять люди.  Лунають  слова подяки.  Друзі та  побратими з теплотою згадують свого товариша.. Здається,  і природа сумує разом із людьми, мороз відступив і пролився крапельками дрібного дощу.  В кожного на очах сльози, а з меморіальної дошки дивиться на присутніх спокійний теплий погляд,  ніби промовляючи: не сумуйте, я буду з вами вічно.

      Право відкрити меморіальну дошку надали  онукам Василя Івановича  Єгору та Назару.  Із словами вдячності виступила донька Фролова Ольга Василівна.   В знак вічної пам’яті та пошани присутні  поклали живі квіти до меморіальної дошки.

Тихо розходились люди з надією, що справа Василя Івановича не помре. Але від кого це залежить?!...



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора