Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Свято для дітей!

Дата: 02.06.2017 16:03
Кількість переглядів: 1162

Фото без описуВипуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже позаду перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло це свято у нашому дошкільному навчальному закладі.
31 травня  дитсадок приймав багато гостей: батьків, бабусь і дідусів, вчителів та всіх бажаючих. Вони прийшли подивитися на наших вихованців - майбутніх школяриків, яких в цьому році всього 12.
Зусиллями педагогічного колективу організоване цікаве та змістовне свято, яке запа­м'ятається малечі надовго та зали­шить добрі спогади про час перебування у нашому садочку.

Випускники, які парами урочисто ввій­шли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Цього дня ними пишалися всі:  і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.

Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої вміння у виконанні пісень, віршів, танців.

Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а найголовніше - здорових дітей.

З вітальним словом до  маленьких випускників звернулася завідуюча дитсадка Каретник О.В., вона побажала діткам щасливої дороги у майбутнє життя, багато відкриттів  та гарного навчання в школі:

Що ж, звісно, наша праця не проста –

Їй віддається стільки сил та вміння,

Але на щастя людям вироста

Прекрасне дерево з слабенького коріння.

Отож і наші малюки ростуть,

І сил на це не можна шкодувати,

Вони від нас в життя велике йдуть,

Щоб взяте в нас – в майбутнім віддавати.

1 червня, відразу після свята прощання з дитячим садочком, в ДНЗ «Колосок» пройшло ще одне дійство, присвячене дню захисту дітей. Воно повеселило малечу не лише розвагами, піснями, танцями, гуморесками, а й солодкими подарунками. Щороку їх дарують місцеві підприємці. За це окрема подяка фермерському господарству «Добробут», на чолі з Шутовим Русланом Миколайовичем та Михайліченко Оленою Леонідівною. Ці добродії ніколи не забувають про наших дітлахів  і завжди без прохань надають допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора