A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРС ГРАНТІВ НА ЗАПОЧАТКУВАННЯ, ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗШИРЕННЯ МІКРО, МАЛИХ ТА СЕРЕДНІХ ПІДПРИЄМСТВ В ОКРЕМИХ РАЙОНАХ ТА МІСТАХ ДОНЕЦЬКОЇ, ЛУГАНСЬКОЇ ТА ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ

Дата: 10.08.2020 11:11
Кількість переглядів: 539

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРС ГРАНТІВ НА ЗАПОЧАТКУВАННЯ, ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗШИРЕННЯ  МІКРО, МАЛИХ ТА СЕРЕДНІХ ПІДПРИЄМСТВ В ОКРЕМИХ РАЙОНАХ ТА МІСТАХ ДОНЕЦЬКОЇ, ЛУГАНСЬКОЇ ТА ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ

 

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

 

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

 

Програма ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу, уряду Королівства Данія та уряду Японії оголошує конкурс малих бізнес-грантів на започаткування, відновлення чи розширення мікро, малих та середніх підприємств на підконтрольних уряду України територіях Луганської та Донецької областей, та в окремих районах та містах Запорізької області уздовж узбережжя Азовського моря. Метою програми є відновлення або посилення ділової активності, зниження напруги на ринку праці та забезпечення розвитку секторів економіки, які є критично важливими для подальшого економічного розвитку регіону. Загальна сума грантового пулу, який розподіляється протягом 2019-2020 років, складає 5,24 млн. доларів США, у тому числі 2,56 млн.доларів США для Конкурсу, що оголошується. 

Деталі за посиланням : http://www.ccc-tck.org.ua

За довідками звертатись Головатий Олексій (т.093-6683445)

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора