A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Шановні мешканці Смирновської ОТГ!

Дата: 13.03.2020 08:36
Кількість переглядів: 387

 Фото без опису      Кабінет Міністрів України видав постанову, якою запровадив на території країни низку карантинних заходів. 
З 12.03.2020 по 03.04.2020 року (включно), терміном на 3 тижні припинено навчально-виховний процес в дошкільних, позашкільних, спортивних закладах та закладах загальної середньої освіти Смирновської сільською ради. Також обмежено проведення масових видовищ, концертів, навчальних та розважальних, спортивних заходів для населення, в тому числі в закладах культури та спорту. Призупинено на території сільскої ради роботу спортивних секцій. 
Звертаюсь до усіх батьків! Під час обмеження навчального процесу не означає, що у дітей канікули, і вони можуть перебувати у розважальних закладах, клубах чи інших громадських місцях. Діти мають бути вдома або гуляти на свіжому повітрі, але уникати місць масового скупчення людей. 
Шановні вчителі та учні! Як альтернативу традиційному навчанню можливо проводити навчання дистанційно, що допоможе не переривати освітній процес під час карантину. Особливо принциповим це питання є для старшокласників, яким необхідно складати ЗНО та вступати до вищих навчальних закладів у поточному році.
Звертаюся до керівників підприємств, установ і організацій, всіх роботодавців! Прошу максимально врахувати потреби Ваших працівників, які мають маленьких діточок чи дітей шкільного віку: відкоригуйте графіки роботи, скоротіть, по можливості, тривалість робочого дня тощо.
Прошу усіх віднестися з розумінням до такого рішення. Закликаю, перш за все, дотримуватися рекомендацій лікарів та правил особистої гігієни, а також при виявленні симптомів інфекції мінімізувати контакти з іншими людьми і в жодному разі не займатися самолікуванням. 
Сподіваюсь, що разом з Вами нам вдасться уникнути поширення коронавірусу.

Олександр Романюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора