A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Інформація про надання матеріального забезпечення застрахованим особам та проведення страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей за 10 місяців 2019 року.

Дата: 22.11.2019 14:09
Кількість переглядів: 411

Фото без описуБільмацьке відділення управління
виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України
у Запорізькій області 
інформує про надання матеріального забезпечення застрахованим особам та проведення страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей за 10 місяців 2019 року.

 

За 10 місяців 2019 року відділенням було забезпечено виконання статутних завдань. Так, сьогодні під надійним захистом відділення перебуває 1275 страхувальників та 223 потерпілих на виробництві, в тому числі внутрішньо-переміщених осіб з Донецької області – 121 осіб  та з Луганської  області  - 4 осіб.

За оперативними даними на виплату матеріального забезпечення працюючим було спрямовано 3,543 млн. грн. З них для надання допомоги по тимчасовій непрацездатності фінансування зійснено в розмірі 2,334 млн. грн., по вагітності і пологах - 1,165 млн. грн., по тимчасовій непрацездатності внаслідок нещасного випадку або профзахворювання - 23,6 тис. грн., на поховання - 20,5 тис.грн.

Для фінансової підтримки потерпілих на виробництві і членів їх сімей були проведені страхові виплати на загальну суму   7 млн. 96 тис грн. 

Чимало зусиль докладено до організації відновлювального лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів України.                      Проходження відновлювального лікування на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів отримали 55 застрахованих осіб, які мають право вільного вибору реабілітаційного відділення санаторно-курортного закладу відповідно до показань.

За звітний період Більмацьким відділенням було забезпечено медичними та соціальними послугами потерпілих на виробництві, а також застрахованих осіб і членів їх сімей на загальну суму 835,6 тис. грн., в тому числі: витрати на лікування в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу після перенесених захворювань – 645,9 тис. грн., витрати на лікування потерпілих на виробництві та їх медичну реабілітацію – 28,8 тис. грн., витрати на санаторно-курортне лікування – 94,7 тис. грн., витрати на лікарські засоби та вироби медичного призначення – 14,2 тис. грн., витрати на постійний сторонній догляд – 41,3 тис. грн., витрати на побутове обслуговування – 10,320 тис. грн., компенсація витрат на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілів та на транспортне обслуговування інвалідів – 0,3 тис. грн. 

Страховий експерт з охорони праці відділення прийняв участь у розслідуванні 2 нещасних випадків, в яких постраждало 2 особи. Нещасні випадки трапились через невиконання вимог інструкцій з охорони праці та посадових обов’язків.

 Виконуючи статутні функції та обов’язки Фонду, щодо запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням, страховим експертом з охорони праці було проведено 16 перевірок (обстежень) щодо стану охорони праці, профілактики та створення безпечних умов праці, по яких було складено 16 подань до роботодавців, про виявлені 107 порушень законодавства з охорони праці.

У відділенні працює інформаційно-консультативний пункт з питань охорони праці для всіх страхувальників, де можна  завжди отримати безоплатні послуги та консультації з питань охорони праці, профілактики нещасних випадків  та професійних захворювань. Постійно  проводиться звірка повідомлень роботодавців про нещасні випадки з  лікувальними закладами. 

Підбиваючи підсумки можна стверджувати, що Більмацьке відділення в повній мірі  виконує статутні завдання Фонду. 

Начальник

Більмацького відділення управління

виконавчої дирекції Фонду соціального

страхування України у Запорізькій області

Марина Цис


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора