A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Одне з прекрасних свят осені – День учителя

Дата: 09.10.2019 15:09
Кількість переглядів: 924

Фото без описуОдне з прекрасних свят осені – День учителя.  Цього року вітання приймали освітяни у приміщенні Смирновського будинку культури. Теплі, щирі слова подяки лунали зі сцени  концертної  зали.

  Учителів поздоровив сільський голова  Романюк Олександр Ярославович та його заступник Ірина Миколаївна Сингур. Вони зичили педагогам творчих успіхів, терпіння, сімейного затишку, вручили грамоти освітянам та техперсоналу.

   Привітати вчителів зі святом також приїхали обласний  депутат Попов А.В,  він побажав святкового настрою, гарних учнів, нових творчих перемог і презентував  педагогам солодощі та брендові ручки та  представник народного депутата Пономарьова О.С Єрмак І.О.  Вона привітала педагогів та передала подарунки від депутата:  для шкіл  - радіомікрофони , а для садочків - сертифікати  на придбання необхідних речей.

Свято пройшло в затишній теплій обстановці. Лунали пісні у виконанні солістів та групи MAYDAY, а  діти дарували освітянам  танцювальні номери. Під гучні оплески та щирий сміх  у гості завітали «цигани», які гадали , передбачали майбутнє, веселили публіку.    Всі артисти висловили щиру подяку освітянам за їхню нелегку, але таку потрібну і почесну працю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора