A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Податкова інформує.

Дата: 15.08.2019 08:46
Кількість переглядів: 465

Фото без описуНадходження земельного податку від платників Пологівського, Більмацького та Розівського районів зросли на 60 відсотків

З початку року від землекористувачів території обслуговування Пологівського управління ГУ ДФС у Запорізькій області до місцевих бюджетів надійшло 41,5 мільйонів гривень земельного податку та оренди землі, що на 15 млн. грн. або на 60 відсотків більше ніж торік.

Як зазначила в.о.керівника Дар’я Нестеренко, із загальної суми надходжень 35 мільйонів гривень податку сплачено юридичними особами, таким чином минулорічний показник перевищено на 65 відсотків, а місцевий бюджет додатково отримав понад 14 мільйонів.

Фізичні особи власники землі спрямували – 6,5 мільйона гривень податку, що відповідно на 1,3 млн. грн. більше минулорічного показника .

За 7 місяців 2019 року землекористувачі Пологівського району перерахували до місцевого бюджету – 26,7 мільйона гривень, за землі Більмацького району сплачено - 6,7 мільйона, Розівського району – 8,1 мільона гривень.

Фахівці Пологіського управління звертають увагу власників землі і землекористувачів – юридичних осіб та громадян на своєчасність розрахунків з бюджетом, адже кошти у вигляді земельного податку та орендної плати за землю спрямовуються до скарбничок місцевих громад на їх розвиток та вирішення соціально – економічних питань.

Акцентуємо, останній день сплати земельного податку фізичними особами – 29 серпня 2019 року.

Повний текст документу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора