A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

ІІ регіональний фестиваль «Мелодія над Бердою»

Дата: 30.05.2019 11:00
Кількість переглядів: 628

Фото без опису25 травня 2019 року Смирновська  ОТГ зустрічала гостей з різних куточків Запорізької області : із Комиш-Зорянської, Берестівської, Осипенківської громад, Гусарківського СБК, сіл Стародубівка та Захарівка. Зібрав  їх ІІ регіональний фестиваль «Мелодія над Бердою». Також  сюди з метою обміну досвідом впровадження гендерної рівності у соціально-економічний розвиток територій  завітали депутати, громадські діячі, голови та секретарі сільських, селищних, міських рад .

  Урочистості відкрив голова Смирновської сільської ради Романюк О.Я. та разом із заступником І.М.Сингур вручили творчим колективам короваї на вишитих рушниках. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять про загиблих героїв АТО.

  Учасників фестивалю радо вітали почесні гості: голова райдержадміністрації  Попов А.В., голова райради Симоненко Ю. І . та помічник народного депутата Пономарьова О.С. Єрмак І.О.

     Організатори  цьогорічного фестивалю доклали багато зусиль для гарного свята:подбали про  благоустрій території, замовили сувеніри для творчих колективів, виготовили авторські дипломи, розробили сценарій та вирішили інші оргмоменти. Діти мали змогу відпочити та розважитися на батутах, спробувати себе у спритності потрапляти в ціль у пересувному тирові, дорослі смакували шашликами, випічкою місцевих підприємців, які відгукнулися на прохання оргкомітету за що їм щиро дякуємо.

   Глядачі насолоджувалися прекрасними виступами артистів, а гості мали нагоду сфотографуватися на містку закоханих, біля каменю бажань, у козацькому зимівнику і взагалі на фоні чарівної природи с. Вершина Друга, де і відбулось це чудове свято. І незважаючи на примхи погоди, всі колективи отримали заслужені нагороди і , надіємося, масу задоволення і позитиву.

Чекаємо всіх на ІІІ фестивалі «Мелодія над Бердою» . І нехай погода не робить нам перешкод!

 

Вистут групи "MAYDAY"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора