A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Благодійний марафон до Дня Збройних Сил України!

Дата: 09.11.2018 09:04
Кількість переглядів: 580

Фото без описуЗа ініціативи обласної координаційної ради учасників Антитерористичної операції та за підтримки обласної державної адміністрації у Запорізькій області в листопаді-грудні  проводиться єдиний в Україні четвертий благодійний марафон до Дня Збройних Сил України.

Метою марафону є посилення соціального захисту демобілізованих учасників Антитерористичної операції, гідне вшанування військовослужбовців Збройних Сил України, надання адресної допомоги колишнім солдатам, в першу чергу, інвалідам та пораненим, родинам загиблих героїв, ветеранам, які потребують поліпшення соціально-побутових умов або потрапили до складної життєвої ситуації.

Збір коштів триватиме до Дня Збройних Сил України – 06.12.2018.

Прохаємо Вас взяти участь в марафоні та зробити благодійний внесок у фонд акції.

Кошти потрібно перерахувати на розрахунковий рахунок громадської організація «Запорізька міська організація ветеранів АТО».   Р/р №  26003055740780  в АТ «Приватбанк», МФО 313399, код за ЄДРПОУ 41730055. Призначення платежу – участь у обласному благодійному марафоні до Дня Збройних Сил України від (назва підприємства, установи, дані фізичної особи) для (назва району, громади).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора