A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Шануймо старше покоління

Дата: 29.10.2018 15:05
Кількість переглядів: 902

Фото без описуДругий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. За міжнародною класифікацією, особою похилого віку вважається той, хто досяг 65 років. Таких осіб, які стоять на обліку відділення соціальної допомоги вдома нашої установи нині 79. 

Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків. І тому наша установа постійно піклується про цих людей як у повсякденному житті так і в особливий день не залишаємо їх без уваги. Ми постійно співпрацюємо з місцевими сільськогосподарськими підприємствами, фермерськими господарствами та приватними підприємцями та просто небайдужими людьми.

Від імені адміністрації КУ «ЦНСП» Смирновської СР та людей похилого віку, які знаходяться на обслуговуванні у нашій установі  хочеться виразити слова подяки за співпрацю та підтримку ТОВ «Агрофарма «40 років-АГРО» Стецюну А.В., ТОВ «Компанія «Скіф XXI» Шурхалу О.С., СВГ «АРКОС» Колодчак А.Р., ТОВ «Олексіївка АГРО» Івеніну А.С., СВК «Сузір’я» Михайліченку С.А., ТОВ «Олександрівка» Левченку М.Г., одноосібнику Литвину А.А. Хочеться подякувати ще власниці магазину Нечитайло В.М., яка не залишилася байдужою, а вшанувала наше старше покоління продуктовими наборами.

Довге життя – ознака доброго здоров’я. Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами поважного віку. Робитимемо все, щоб вони щоденно відчували повагу і турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.

 

 

         Адміністрація КУ «ЦНСП» Смирновської СР



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора