A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Телескопічний навантажувач JCB 5170F

Дата: 11.10.2018 14:04
Кількість переглядів: 1023

Нещодавно автопарк комунального підприємства «Господар 2016» поповнився ще однією новенькою машиною. Це телескопічний навантажувач JCB 5170F. Його закупила Смирновська сільська рада для потреб громади.

А роботи чимало На території населених пунктів Смирновської ОТГ є пустирі, зелені насадження, кладовища, руїни будівель колишніх колгоспів та радгоспів, які на даний час не мають власників. Такі об’єкти потрібно приводити у належний стан. Проводити знищення карантинних рослин, прибирання стихійних звалищ, проведення рекультиваційних заходів задля створення парків та інше. У населення також є потреба у оренді техніки для наведення порядку в домогосподарствах та прилеглих до них територіях.

В зимовий час планується використовувати техніку для розчистки населених пунктів громади, зокрема доріг, від снігу. Для виконання даних заходів планується закупити відвал для снігу.

 В комплекті з навантажувачем закупили комплект вил та ковш. Голова сільської ради Романюк О.Я. прийняв документи та власноруч перевірив даний апарат. Представники JCB провели навчання тракториста що буде працювати на ньому. Тепер залишилось розробити тарифи та затвердити їх, ї вже після цього цей апарат вийде на роботу.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора