A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Відкриття дитячого майданчика в селі Титове

Дата: 21.09.2018 12:20
Кількість переглядів: 1757

Фото без опису14 вересня для вихованців Титовської філії Олексіївського НВК відбулося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика. Його подарував маленьким жителям села Титове депутат обласної ради, голова Більмацької РДА А.В.Попов. На заході були присутні заступник голови Більмацької РДА Л.Д.Рябовол, заступник Смирновського сільського голови І.М.Сингур, секретар Смирновської сільської ради О.Д.Облонська.

 

Розпочала свято директор СБК села Титове Л.А.Лисун. Вона надала слово А.В.Попову, який зазначив: «Діти – це майбутнє нашої держави, тому піклування про їх розвиток – обов’язок сьогоднішніх керівників». Артем Вікторович подякував Смирновському сільському голові Олександру Романюку, старості села Титове Жанні Кривик, виконавчому комітету Смирновської сільської ради за допомогу у встановленні майданчика.

Слово надали й заступнику Смирновського сільського голови І.М.Сингур. Вона подякувала депутату обласної ради А.В.Попову від усієї громади за надану допомогу у придбанні дитячого майданчика і запропонувала всім діткам голосно сказати «Дякуємо!». Зі словами подяки виступили також учні школи. Вихованці дитячого садочкая разом зі своїм вихователем Світланою Цибулько взяли участь у танцювальному флешмобі.

Староста села Титове Ж.М.Кривик зазначила: «Відкриття ігрового майданчика – це дійсно свято. Дивлячись на щасливі посмішки дітей, розумієш, що зроблено гарну справу, і це найкращий подарунок для маленьких жителів». Від щирого серця вона подякувала керівникам: депутату обласної ради, голові Більмацької РДА А.В.Попову, заступнику голови РДА Л.Д.Рябовол, Смирновському сільському голові О.Я.Романюку, заступнику сільського голови І.М.Сингур за докладені зусилля.

Зі словами вдячності виступила й директор Титовської філії Олексіївського НВК О.О.Климець. Вона зазначила, що тепер і малеча, і школярі матимуть змогу змістовно, весело та з користю проводити дозвілля.


Право перерізати стрічку та відкрити ігровий майданчик надали  депутату обласної ради, голові Більмацької РДА А.В.Попову та учениці 3 класу Вакуленко Єві.

Веселу атмосферу подарували всім присутнім аматори художньої самодіяльності Титовського сільського будинку культури Т.В.Шебеда та С.О.Бабенко. В ролі казкових героїв Карлсона і Забіяки вони гралися й забавлялися з дітками. На майданчику лунав щирий дитячий сміх. І маленькі, і старші жителі села Титове були задоволені.

За активну участь в конкурсах діти отримали солодкі подарунки від Артема Попова. І кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу, було зрозуміло: радість в очах дітей – насправді те, заради чого варто жити й працювати. (За матеріалами http://kuibrda.gov.ua/)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора