A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Звіт за сто днів роботи директора КП »Господар 2016» Смирновської сільської ради Більмацького району Запорізької області

Дата: 11.09.2018 17:06
Кількість переглядів: 631

Фото без описуЗвіт
за сто днів роботи директора КП »Господар 2016»
Смирновської сільської ради Більмацького району Запорізької області

 

Пройшов певний проміжок часу , за який потрібно зробити оцінку зробленого , та перспективи на подальшу роботу, щоб не порушити даних обіцянок при поданні конкурсної пропозиції.

З 14.05.2018 року , з початку моєї роботи я, Панченко Владислав Іванович , спрямував роботу у двох напрямках :

  1. Збирання та вивезення сміття з території ОТГ.
  2. Удосконалення водопостачання для населення на водогоні в селі Олексіївка.

При цьому виникли побічні проблеми аспекти яких потрібно було вирішувати.

В даний період комунальне підприємство проводило покіс трави на території громади , а саме біля будинків культури , в центрі с.Смирнове,Титове,Зразкове,ЗеленийГай. Проводилися роботи з обкошування територій кладовищ, парканів та інших місць , де збираються мешканці громади. Працівники підприємства надають допомогу одиноким , пристарілим  мешканцям. Крім цього в с.Титове силами працівників підприємства встановили в дитячому садочку гойдалки , будиночки.

Проводиться робота по заключенню договорів  з мешканцями с.Смирнове, Олексіївка,Вершина Друга на вивезення сміття. Відремонтовано автомобіль «РЕНО-ПРЕМІУМ», який буде здійснювати вивіз сміття. Обговорювалось питання з громадою Чернігівського району на заключення договору по вивозу сміття на їхнє сміттєзвалище.

Заключено договір з фірмою «Екодопомога» на продовження спецводопостачання  на водогоні в с.Олексіївка (на п’ять років).

Проведено комісійне обстеження водогону в с.Олексіївка так як в мережі недостатньо води. Вирішено підключити допоміжну свердловину , щоб повноцінно забезпечити водою мешканців та державні установи.

Силами працівників обгорожено територію біля адмінбудівлі комунального підприємства.

На даний момент ремонтується асенізаторна бочка. Здійснювалась допомога  при проведенні заходів «Мелодія над Бердою» , »День молоді» , «День Незалежності» та ін.. Проводиться реєстрація адмінбудівлі де знаходиться КП «Господар 2016».

В подальшому плануються роботи з обрізки гілля на дорогах громади , встановлення огорожі  на дитячому майданчику в с. Зразкове.

 

Директор КП«Господар 2016»                          Панченко В.І.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора