A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

1 Вересня навчальні заклади Смирновської ОТГ гостинно відчинили для учнів свої двері.

Дата: 04.09.2018 13:46
Кількість переглядів: 1019

У черговий раз 1 Вересня навчальні заклади Смирновської ОТГ гостинно відчинили для учнів свої двері і запросили у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

     У Олексіївському НВК   «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» дітей, батьків та вчителів  вітали гості. Голова райдержадміністрації  А.В. Попов- побажав успіхів учням школи, а для першокласників вручив сертифікат на придбання магнітно- маркерної дошки фліп чарту першій вчительці О.М.Івченко.

 Голова Смирновської сільської ради О.Я.Романюк та заступник сільського голови начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Сингур І.М. вручили набори настільних ігор та каремати- пазли.

Голова ТОВ «Зразкове» В.М. Вишневський подарував  дівчаткам-першоркласницям величезних іграшкових ведмедів,  хлопчикам вручив скейт- борди  та 2 палатки для дитячої туристичної команди.

Фермер В.І. Карзов  подбав про новенькі двері для класної кімнати першачків.

Староса с.Титове Кривик Ж.М. вручила грамоти та солодощі активним учасникам художньої самодіяльності.

Адміністрація школи, педколектив та батьки щиро вдячні благодійникам за допомогу та підтримку.

У Смирновській філії Олексіївського НВК   «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ »  1Вересня   було багатим на  подарунки, бо учні отримали  комп’ютерний клас(6 комп’ютерів та комп’ютерних столів), про який  мріяли, а допоміг реалізувати цю мрію  голова Більмацької РДА, депутат обласної ради Попов Артем Вікторович.

Фермерське господарство «Добробут»(Шутов Р.М.) вручила подарунковий сертифікат на магнітно-маркерну дошку фліп чарт.

 А найбільше подарунків  отримали першокласники  -  учні нової української школи: подарунковий сертифікат на магнітно-маркерну дошку фліп чарт  від народного депутата України Олександра Пономарьова вручив Попов А.В., з настільними іграми та спортивним інвентарем завітали голова Смирновської ОТГ Романюк О.Я. з заступником, начальником відділу освіти молоді та спорту  Сингур І.М. Ми дуже вдячні всім, хто нас підтримує.

День Знань у Титовській філії як завжди у затишному колі друзів та однодумців.  Привітання від гостей, перший дзвоник і квест"Україна різнобарвна". Команди учнів"Мак" та "Ромашка" та команда батьків " Волошка". Рухалися станціями,де за виконання завдання отримували різні квіти- символи,а в кінці всі разом створили з них український віночок. У результаті- море позитивних емоцій!

     Спеціаліст з питань освіти відділу освіти, культури, молоді та спорту Потапенко Ю.Ю. привітала  присутніх зі свято та  вручила солодощі дітлахам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора