A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

День Державного Прапора України

Дата: 23.08.2017 14:06
Кількість переглядів: 880

Фото без опису 23 серпня — державне свято, присвячене Прапору України. Воно встановлено указом Президента України Леоніда Кучми № 987/2004 «Про День Державного Прапора України» від 23.08.2004. Указом Президента України Віктора Ющенка№ 602/2009 «Про внесення змін до Указу Президента України від 23 серпня 2004 року N 987»,  було засновано підняття Прапора України у День Державного Прапора України і під час інших державних свят та проведення загальнодержавних заходів.

Наша громада також святкувала це свято. 22 серпня в селищі Комиш-Зоря відбулося  підняття Державного Прапора України на найвищу телевежу в Запорізькій області. Честь підняти прапор випала і нашому земляку Німченку Максиму Петровичу.
Всіх присутніх зі святом привітав голова Більмацької РДА А.В. Попов та заступник голови облдержадміністрації О.О. Бабанін. На цих урочистостях відзначили наших земляків Скрибця Василя Івановича та Стецюна Анатолія Васильовича.

Скрибця В.І. – нагородили відзнакою Президента України «За активну громадську позицію під час проведення АТО та за вагомий внесок у розвиток, збереження дослідження рідного краю.»

Стецюна А.В. нагородили почесною грамотою обласної держаної адміністрації за сумлінну працю.

23 серпня піднімали державний Прапор України і в селі Смирнове. Голова Смирновської сільської ради Романюк О.Я. привітав всіх присутніх з Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України. Лунали щирі слова про рідну Україну та її символ – прапор. Юні таланти виконали пісні та запальний танок. Право підняти Державний Прапор надали Шишу І.І.- учаснику Бойових дій та колишній випускниці Олексіївської ЗОШ I-III ст., медалістці, студентці Запорізького державного медичного університету Гавриленко К.В.  На згадку про цю подію всі сфотографувались біля жовто-блакитного стягу .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора