A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території під розміщення механізованого току за межами с.Смирнове на території Смирновської сільської ради Більма

Дата: 08.11.2017 10:42
Кількість переглядів: 903

Фото без описуПовідомлення

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території під розміщення механізованого току за межами с.Смирнове на території Смирновської сільської ради Більмацького району Запорізької області»

 

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та згідно з Порядком проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженому Постовою Кабінету міністрів України від 25.05.2011 № 555, Більмацька районна державна адміністрація Більмацького району Запорізької області (далі – Більмацька райдержадміністрація) повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «Детальний план території під розміщення механізованого току за межами с.Смирнове на території Смирновської сільської ради Більмацького району Запорізької області»

1. Мета розроблення містобудівної документації – розміщення комплексу будівель механізованого току за межами села Смирнове, створення умов для забезпечення регулювання містобудівної діяльності, раціонального та ефективного землекористування.  

         Склад містобудівної документації: схема розташування земельної ділянки у планувальній структурі району; план існуючого використання території М 1:500; проектний план території М 1:500; схема планувальних обмежень території М 1:1000; схема організації руху транспорту і пішоходів М 1:500;; схема інженерної підготовки території та вертикального планування м 1:500; схема інженерних мереж, споруд і використання підземного простору М 1:500; пояснювальна записка.

            Зміст  містобудівної документації: пояснювальна записка; основний комплект креслень Детального плану території.

         2. Основні  техніко-економічні  показники:

Назва показника

Одиниця виміру

Існуючий стан

Етап від 1 до 3 років

Територія у межах проекту у тому числі:

Га/%

4,7185

4,7185

  • площа озеленення

М2

4237,9

4237,9

  • площа покриття асфальтобетоном

М2

32218,5

32218,5

  • площа забудови

М2

9428,9

9428,9

Водопостачання

М3/доб

65

65

Електропостачання (дозволена потужність)

кВт

160

160

Споживана потужність

Тис.кВт/місяць

8

10

Потужність виробництва

Тон/добу

8000

10000

Кількість персоналу

осіб

30

30

3. Замовником містобудівної документації є Більмацька районна державна адміністрація Запорізької області.

Інвестором розроблення детального плану території є товариство з обмеженою відповідальністю «40 РОКІВ-АГРО».

Розробником містобудівної документації є фізична особа-підприємець Лукашева О.А.,  юридична адреса: 69002, м. Запоріжжя, вул. Дзержинського,68-5.

Підстава для розроблення: розпорядження голови Більмацької райдержадміністрації від 11.05.2017 №153 «Про розроблення детального плану території під розміщення механізованого току за межами с.Смирнове на території Смирновської сільської ради Більмацького району Запорізької області».

4. Детально із матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися за адресами: 71040, с.Смирнове, вул.Торгова,1 приміщення Смирновської сільскої ради, кабінет секретаря та 71001 смт.Більмак, вул. Центральна,54, приміщення райдержадміністрації, каб.10 (районний архітектор) в період з 13 листопада по 13 грудня 2017 року. Також, фотофіксацію графічних матеріалів, що відображають зміст містобудівної документації, розміщено на офіційному веб-сайті Більмацької райдержадміністрації за адресою www.kuibrda.gov.ua (головна сторінка, містобудівна документація, проекти містобудівної документації).

5. Посадовою особою, відповідальною за організацію розгляду пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації, визначено Тищенко Ольгу Петрівну - начальника відділу містобудування,  архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації, головного архітектора району.

 Посадовою особою, відповідальною за реєстрацію пропозицій, визначено секретаря Смирновської сільської ради Облонську Олену Дмитрівну.

6. Пропозиції громадськості до проекту містобудівної документації приймаються у порядку встановленому чинним законодавством з 13 листопада по 13 грудня 2017 у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил за адресою: 71040, с.Смирнове, вул.Торгова,1 приміщення Смирновської сільскої ради, кабінет секретаря.

 

Переглянути «Детальний план території під розміщення механізованого току за межами с.Смирнове на території Смирновської сільської ради Більмацького району Запорізької області»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора