A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новий базар в райцентрі.

Дата: 26.10.2016 09:49
Кількість переглядів: 862

Базар в Більмаку

Всі ми часто їздимо в райцентр та буваємо на стихійному ринку біля «васільєва». Нещодавно ми побачили що на місці парковки де велась торгівля почались роботи по вистиланню території, всі ми задавалися питанням що ж будують. Далі приведені документи що призвели до початку цієї реконструкції. Детально можна ознайомитись по посиланню.

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

 про початок процедури розгляду та врахування пропозицій   громадськості у проекті містобудівної документації  «Комплексна схема розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території смт. Більмак в районі житлових будинків № 17 – 23 по вул. Центральній»

 

1. Розроблення містобудівної документації  «Комплексна схема розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території смт. Більмак в районі житлових будинків № 17 – 23 по вул. Центральній»  здійснено на виконання рішення Більмацької селищної ради від  22.07.2016 року № 8 «Про внесення змін до  Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», з метою сталого розвитку території селищної ради з урахуванням державних, приватних та громадських інтересів таврегулювання хаотичного розміщення тимчасових споруд, що сприятиме вирішенню завдань по підвищенню можливостей суб’єктів підприємницької діяльності в забезпеченні потреб споживачів у послугах, поліпшенню зовнішнього естетичного вигляду селища.

Чинниками, що обумовили  розробку  комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території смт. Більмак в районі житлових будинків № 17 – 23 по вул. Центральній, є:

- необхідність регулювання розміщення тимчасових споруд в селищі;

- забезпечення рівних конкурентних можливостей;

- ліквідація та запобігання виникненню стихійної (несанкціонованої) торгівлі;

- забезпечення належних санітарно – гігієнічних умов для торгівлі продовольчими товарами.

Містобудівна документація «Комплексна схема розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території смт. Більмак в районі житлових будинків № 17 – 23 по вул. Центральній» складається з пояснювальної записки та містить графічні матеріали: ситуаційну схему розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території смт. Більмак в районі багатоквартирних житлових будинків №17-23 по вул. Центральній (топографічний план масштабу 1:500).

При розробці містобудівної документації було враховано Генеральний план смт. Куйбишеве Запорізької області, розроблений Українським державним проектним інститутом «Укрмістбудпроект» м. Харьків у 1992 році та попередня комплексна схема розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території смт. Куйбишеве, Куйбишевського району Запорізької області, яка була затверджена рішенням виконавчого комітету від 03.03.2015 року № 75.

2. Основні техніко-економічні показники Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльностіна території смт. Більмак в районі житлових будинків № 17 – 23 по вул. Центральній наведені в таблиці:

№ п/п

Найменування показників

Одиниця виміру

Значення показників

 

 

1.

Площа  території в межах благоустрою

га.

0,2063

2.

Майданчик для розміщення 10 торгових місць

м2

9,8

3.

Майданчик для розміщення торгових кіосків,павільйонів

м2

99,0

4.

Площа забудови

м2

108,8

5.

Площа твердого покриття

м2

1871,8

6.

Площа озеленення

м2

61,2

 

2. Замовник проекту - Більмацька селищна рада Більмацького району Запорізької області, 71001, Запорізька область, Більмацький район,  смт. Більмак, вул. Центральна, 56, тел. 2-18-10.

Розробник проекту – Приватне підприємство «Протон плюс», 71100, м. Бердянськ, вул. Гостинна (Свердлова), 40, директор Вівчар І.С., тел. 0994613934.

Підставою для розроблення містобудівної документації є рішення Більмацької селищної ради від 22.07.2016 року № 8 «Про внесення змін до  Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності»

4. З проектом містобудівної документації можна ознайомитися за адресою:  71001, Запорізька область, Більмацький район смт. Більмак, вул. Центральна, 56, 2-й поверх, кабінет № 8 (у всі дні, крім вихідних та свят) чи на офіційному сайті селищної ради: htpp:www.kbv.zp.ua.

  1. заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Саїнського Миколу Андрійовича, тел. 2-18-04.

6. Пропозиції до проекту містобудівної документації приймаються протягом            15 календарних днів з дня опублікування цього повідомлення та  розглядаються в місячний строк.

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій до проекту містобудівної документації. Пропозиції подаються громадянами відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»  у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

7. З метою ознайомлення громадян зі змістом містобудівної документації «Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території смт. Більмак в районі житлових будинків № 17 – 23 по вул. Центральній» заплановані наступні інформаційні заходи:

- оприлюднення містобудівної документації, та пояснювальної записки на офіційному сайті селищної ради:htpp:www.kbv.zp.ua.

 

Матеріал взятий з сайту http://kbv.zp.ua/

План реконструкції базару в Більмаку План реконструкції базару в Більмаку

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора