A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

З милосердям у серці

Дата: 09.11.2017 15:11
Кількість переглядів: 1022

Фото без описуЗолотавим листям прошелестіла осінь. Тонке мереживо павутини літає в повітрі, нагадуючи нам про бабине літо. В такий день ми згадуємо людей, у кого осінь не тільки в природі, але і в серці.
1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. Ми вдячні цим людям, бо вони - джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління.

Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років. І тому наша установа постійно піклується про цих людей як у повсякденному житті так і в особливий день не залишаємо їх без уваги. Але ми не одинокі у своїй справі. У нас дуже багато благодійників, які з радістю допомагають нам урізнобарвити сіре буденне життя старим та немічним людям, допомогти їм не тільки ділом, але й добрим словом.

Нам хочеться виразити слова подяки ТОВ «Агрофірма «40 років-АГРО» Стецюну А.В., ТОВ «Компанія «Скіф XXI» Шурхалу О.С., СВГ «АРКОС» Колодчак А.Р., ТОВ «Зразкове» Вишневському В.М., ТОВ «Олексіївка АГРО» Івеніну А.С., СВК «Сузір’я» Михайліченку С.А. Хочеться подякувати ще власниці магазину Нечитайло В.М., яка не залишилася байдужою, а вшанувала наше старше покоління продуктовими наборами.

Ми постійно дбаємо, щоб наші підопічні, якими ми опікуємося, почувалися захищеними, оточеними турботою і піклуванням. Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою і ласкавою, наповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких.

 

Адміністрація КУ «ЦНСП» Смирновської СР

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора