A A A K K K
для людей із порушенням зору
Смирновська громада
Запорізька область, Пологівський район

Турнір з ДЗЮДО

Дата: 22.05.2016 10:42
Кількість переглядів: 1065

21 травня у спортзалі Смирновського будинку культури відбувся турнір з боротьби по дзюдо присвячений його засновнику у нашому краї Недвиги В.В. Із запрошених команд запорізького краю, на змагання прибула лише половина, а саме команди дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву (ДЮШОР) з міста Запоріжжя «Динамо», Оріхова, Кірова, Дніпрорудного, Куйбишевого. Незважаючи на невелику кількість команд змагання прошло на високому рівні, адже дзюдоїсти показали чималу майстерність та вправність. Юні спортсмени активно виборювали перемогу у таких вагових категоріях – хлопці: 21. 23. 25. 27. 30. 34. 38. 42. 46. 50. 55. 55+ кг та
дівчата: 23. 26. 28. 32. 36. 40 кг.

Серед вихованців нашого району посіли 1 місце: Білан Кіра та Грипась Аліна з Олексіївки, Сарницький Олександр зі Смирнового, Карпій Євген та Халявка Даніїл із Куйбишевого. 2 місце вибороли Тимошин Данил з Олексіївки, Супрун Саша з Білоцерківки та Миленька Саша із Куйбишевого. 3 місце дістали Брезицький Михайло та Ванярха Владислав із Куйбишевого, Климець Дмитро з Титового та Проценко Артем із Благовіщенки.

Переможцям за зайняті перші, другі та треті місця вручали нагороди. Особливу подяку слід віддати головному тренерові та організаторові змагання Береговому С.В., котрий вже виховав не одне покоління дзюдоїстів та й надалі прикріпляє любов до спорту та  навчає майстерності в бойовому мистецтві дзюдо дітей та молодь. Поздоровили вихованців та їх тренерів голова Смирновської територіальної громади О.Я. Романюк та директор ТОВ «Агрофірма «40 років Жовтня» В.М. Шульга. Дітям  вони побажали незламного духу та успіхів у перемогах, батькам та тренерам  - віри у своїх дітей, їх підтримці та наснаги у вихованні молодих спортсменів.  

Антоніна Романюк

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора